فدات عزيزم😍😍😍😍 اينارا امتحان كن ضرر نداره برا مو چون بابليس مورا نصف ميكنه ضرر داره منم خيلي اس ...
رنگ موهاتم عالی
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
دفعه اول بود استفاده كردم عاشقش شدم بدون اينكه به مو آسيب بزنه درست بلدم نبودم ...
واااای من خیلی دوس دارم موهام اینجوری بشه ولی انقدر لخته به سختی حالت میگیره
بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏 فقط یادت نره☝ شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍 اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁 دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏 اره با من بخند😁😁
نه من انقدر موهام بلند و پرپشت بود هرجا می رفتم همه با دهن باز به موهام نگاه می کردن یعنی عجیب مو داشتم. بعد یه دوره بیماری و مصرف دارو راحت میتونم بگم سه چهارمش ریخت هنوزم داره می ریزه
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی
قشنگه شبیه موهای یکی از دوستامه کل موهاش این شکلی بود
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه