2821
2789
عنوان

معجزه جوش 😍😍🤩🤩

119 بازدید | 10 پست

می‌خوام برای جوشام تا چهل روز ناشتا خاکشیر استفاده کنم چون اساسی بدن و کبد رو پاکسازی می‌کنه و جوش هارو از بین میبره 

حالا سوالم اینکه لاغرم و دوست ندارم بیش از حد لاغر بشم به نظرتون چند کیلو روی وزن تاثیر داره کسی امتحان کرده یا نه ؟

مرسی ازتون 🌹

امتحان کردم تاثیر انچنانی نداشت

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وزنت هم کم شد یا نه

نه والا 

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

خوردن خاکشیر ناشتا با اب گرم کارکن هست ، برای کبد، سوربیتول خوبه یه پودر هست داروخونه داره دکتر بگی واست مینویسه ،روزی یه ساشه تو اب ناشتا حل کنی بخوری و عرق کاسنی و شاهتره ،اینا شنیدم واسه کبد خوبه ، خاکشیر هم خوبه کبد رو خنک میکنه 

2790
2823
2791
2779
2792