2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ایکس باکس سری اس بگیر، فقط بازی های خشن نریز روش، اگه اوسعت می رسه که ps5 بهتره

با پدر مادرم میخرم ، اگه راضی باشن ps5 میگیریم از مشاورش میپرسم ضرر نداشته باشه از درساش عقب بیوفته 

با پدر مادرم میخرم ، اگه راضی باشن ps5 میگیریم از مشاورش میپرسم ضرر نداشته باشه از درساش عقب بیوفته

منی که وقتی ۵ سالم بود اولین کامپیوترو واسم خریدن بازی کردنو بیشتر از درس خوندن میپسندیدم و اصلا هر وقت خونه خالی میشد بازی میکردم

بچه ها بیشتر معتاد بازی میشن و از درسشون میوفتن

تجربه ۲۴ ساله یه پسرو بهتون گفتم

تازه هزینه بازی کردنم زیاده پلیسیشن ۵ حدود ۳۰ میلیونه

خیلی دوست داره پازل شاید همونو بگیرم ممنون از کمکتون

پازل کشتی و خونه های خیلی بزرگ خیلی قشنگن و درست کردنشون چالشی و لذت بخشه

ارزونم هستن و اسباب بازیا دارن

دنیای گیم و گیمینگ باید از بچه اا دور باشه چون بچن متوجه نیستن که درسشون مهم تر از بازیه و بازی واسشون اولویت میشه

منی که وقتی ۵ سالم بود اولین کامپیوترو واسم خریدن بازی کردنو بیشتر از درس خوندن میپسندیدم و اصلا هر ...

حرف شما درسته.منم بچه بودم با تبلت و اینا بازی میکردم ولی پدر مادرم مدیریت میکردند فکر کنم بزرگتر بشه خوشحال تر هم بشه براش بگیرم 

منی که وقتی ۵ سالم بود اولین کامپیوترو واسم خریدن بازی کردنو بیشتر از درس خوندن میپسندیدم و اصلا هر ...

من واسه دخترم همون ۶ سال خریدم ، مدیریت کردیم الانم که نه سالشه مشگلی نداریم، بعدم شاگردام همشون دارن ، کلا کنسول بازی یه امکانات هست که بنظرمن برای بچه ها داشتنش خیلی خوبه، البته نظر شما هم محترمه.

پازل کشتی و خونه های خیلی بزرگ خیلی قشنگن و درست کردنشون چالشی و لذت بخشهارزونم هستن و اسباب بازیا د ...

درسته . از طرفیم پسر خالم داره برا اون دوست داشت داشته باشه ولی حرف شما درسته