2777
2789
عنوان

حس یه طرفه

222 بازدید | 11 پست

سلام

من درگیر حس یه طرفه شدم تا الان هیچ جوره نتونستم فراموشش کنم البته من تاالان باهاش حرف نزدم و حسم رو نگفتم ولی از رفتارش میدونم علاقه ای بهم نداره ولی میخوام بهش برسم تجربه ای در این زمینه دارین که بشه این حسو دوطرفه کرد؟ با قانون جذب میشه؟؟ اینم بگم ک ایشون هم دانشگاهیمه شاید هفته ای یکی دوبار از دور ببینمش خواهشا نگین فراموشش کن چون واقعا نمیتونم ۱۰۰ درصد خودمد هم گذاشتم نتونستم

وای عزیزممم 💔🥺چقدر منو تو شبیه همیم منم همینطور عشق یکطرفهرو تجربه کردم خیلی درد داره تازه منم حسمو نگفتم ۳ساله گذشته و نتونستم فراموشش کنم ،فقط میتونم بگم باید صبر کرد و دعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزممم 💔🥺چقدر منو تو شبیه همیم منم همینطور عشق یکطرفهرو تجربه کردم خیلی درد داره تازه منم حسم ...

عزیزم واقعا متاسفم میفهمم چقدر سخته نمیدونم حکمت خدا چیه که مهر یه نفرو بد جور به دلم انداخته در حالی که نه باهاش حرف زدم نه چیزی ازش میدونم مطمئنم اولین و اخرین انتخابمه 

بعد مدتها این تاپیکمو دیدم و حس عجیبی دارم میخوام باهاتون به اشتراک بزارم واقعا خندم میگیره چقدر ساده دل بودم😂😂 بعد یه مدتی رو خودم کار کردم کتاب خوندم پادکست گوش دادم برنامه ریزی کردم و دارم زندگیمو میسازم راستشو بخوام بگم هیچ حسی دیگه به اون اقا ندارم الانم با اینکه هر روز میبینمش و تو یه بیمارستان کاراموز هستیم با یه لبخند ساده از کنارش رد میشم و اصلا برام مهم نیس نه تنها اون کلا دیگه نظر هیچ کس و هیچ چیزی برام مهم نیست صبح پامیشم شکر گزاری میکنم و به خودم میگم امروزحالم خوبه و هیچ احد الناسی نمیتونه حالمو بد کنه از غر زدنای استادا بگیر تا خانوادم دارم درسمو میخونم هر روز جدی تر میشم و قراره یه پزشک موفقی بشم دوست قشنگم تو دنیا هیچ چیزی مهم تر از خودت نیس باور کن با تنهایی کنار بیا ازش لذت ببر برنامه ریزی کن برای زندگیت وقتتو هدر نده و مطمئن باش همه چی به موقع به بهترین شکل ممکن برات اتفاق میوفته کافیه باور کنی همین

خدایا شکرت