2777
2789
عنوان

خونه ی دوبلکس🤔

1041 بازدید | 26 پست

می خوایم یه خونه دوبلکس نود متری بسازیم که حال و اشپزخونه پایین باشه دوتا اتاقم بالا، سرویسام پایین، یکی از اتاقا مستر، اما زمینمون 360 متره 

به نظرتون دوبلکس جمع و جور خوبه؟ 

یا 120 متری صاف؟ 

دوبلکس هزینه هاش بیشتر میشه؟ یا فرق نداره؟ 

کسی تجربه داره؟ 

خودم چنین چیزی مد نظرمه، شوهرم میگه صاف

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

شما که هزینه رو می‌کنیم

حداقل متراژش رو بیشتر کنید 

۹۰ کمه

۱۲۰ به بالا بزنید

بین ۱۲۰ تا ۱۵۰

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شما که هزینه رو می‌کنیمحداقل متراژش رو بیشتر کنید ۹۰ کمه۱۲۰ به بالا بزنیدبین ۱۲۰ تا ۱۵۰

هزینه زیاد میشه نداریم واقعا، برای همین میگم یه دوبلکس نقلی بسازیم که فضاش باز دیده بشه

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

ماشالا انقد زمین دارین بعد ۹۰ متر؟

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

چرا میخای ۹۰متری باشه...تو ۳۶۰متر زمین؟

چون هزینه ی ساختشو نداریم واقعا، زمینم با مکافات خریدیم

صدرصد صاف خوش نقش

دوبلکس بعد مدتی دلت نیزنه زندگی سخت میشه

گرم کردنش خنک کردنش بالا پایین رفتنش

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
ماشالا انقد زمین دارین بعد ۹۰ متر؟

زمینش روستایی چندان قیمت نداره کلا 200 میلیون شد، اما هزینه ساخت بالاست

چون هزینه ی ساختشو نداریم واقعا، زمینم با مکافات خریدیم

خب برترین پول دستتون بیاد یا وام بگیرین

چون واقعا حیفه…

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

دوبلکس شیک تره چرا نود متر ؟زمستون بزرگتره بزرگتر بسازید احتمالا اینجور که من فک میکنم هزینش بیشتر ب ...

هزینه ی ساخت خونه الان واویلاست سه جهار میلیاردی میشه

دوبلکس خیلی بده هرکسی داشته ناراضی بوده مگر اینکه پایین یه اتاق داشته باشی

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
زمینش روستایی چندان قیمت نداره کلا 200 میلیون شد، اما هزینه ساخت بالاست

منم پسر دایمم تو روستا ۹۰ متر فقط زمین داشت بیشتر نداشت  ی خونه دو طبقه ساخت ک الان میخاد بزنه به هم و بکنه دوبلکس البته تموم نشده تو کاریش فق سقف و دیوارارو کشیده

ولی خب پشیمونه میگ ای کاش از اولش دوبلکس میساختم ک انقد هزینه نکنم

دقیقا هزینه ها واااقعا بالاس

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

دوبلکس خیلی بده هرکسی داشته ناراضی بوده مگر اینکه پایین یه اتاق داشته باشی

اینجوری باید زیربناش زیاد بشه که به صرفه نیست واقعا