2777
2789
عنوان

Fال گیر شمع تراپی

286 بازدید | 13 پست

دو نفر هستند یکیو چند ساله میشناسم حرفاش تا حدودی درست در میومد قبل کات کردنم گفت پسره می‌ره مراقب باشم بلایی سرم نیاره کلی سفارش کرد . اون موقع سرسنگین بودیم تا بهم زنگ زد پیش خودم گفتم خانومه چرت پرت تحویل داده بهم تا اینکه پسره باهام کات کرد وقتی دعوا شد هولم داد سرم داشت میخورد جایی . بعدم رفت که رفت یاذ حرفای خانومه  افتادم 😂 

اون یکی هم واقعا حرفاش با مشخصات راست درمیاد . هروقت می‌خوام کاری کنم اون برام نگاه می‌کنه انگار مغنااد شدم . 

حالا دو تاشون دوتا حرف مخالف هم زدن بهم درمورد موضوعی 

نمی‌دونم کدوم درسته حالا 

خیلی بد معتاد شدم وابسته شدم 🥲🥲🥲 

درمورد شمع تراپی کسی جواب گرفته ؟؟؟ اگه کسی باطل السحر گرفته باشه و کارای دیگه شمع تراپی می‌تونه انجام بده ؟؟؟

من شمع تراپی انجام میدم اگه انرژی منفی تو زندگیت باشه میتونی انجام بدی کاری به باطل سحر گرفتن نداره ...

الان کسی کار دعایی گرفته باشه شمع باطلض نمیکنه کلا ؟ 

پیش کی انجام میدید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا مثل چی؟من خودم انجام میدم خودم بلدم

سلام ببخشید من چند جا راجب مخالفت خانوادم به پسری ک دوسش دارم تک نیت گرفتم همشون گفتن سنگینی داری بیشتر هم از طرف مادرت انگار که دعا کردن براش الان میشه با شمع تراپی رفعش کنم؟

شما کسیو میشناسین انجام بده واقعا من خیلی درگیرشم🥲

میشناسم ولی با سیجل و کد انجام میدن اصلا خوب نیست اینا هم طلسمن

اگه بخوای من واست انجام میدم من فقط با ذکر و قرآن انجام میدم 

گفتی مشکلت چیه؟

🤍💍

میشناسم ولی با سیجل و کد انجام میدن اصلا خوب نیست اینا هم طلسمناگه بخوای من واست انجام میدم من فقط ب ...

اگر زحمتی نیست واقعا ممنونتون میشم من با پسری که دوسش دارم میخام ازدواج کنم خانوادم اوایل راضی بودن الان مخالفت میکنن ینی هرکی میاد میگه که پسر خوبیه بابام قبول نمیکنه کلا هم دلیلی نداره خودشم میگه که دوس دارم سنتی شوهرت بدم به علاقه ی خودم طرفم خیلی پسر خوبیه و خانواده داره واقعا الان میخام برا رضایتش انجام بدم برادرمم راضی بود پدرم باهاش دعوا کرد مخالفت کرد 

میشناسم ولی با سیجل و کد انجام میدن اصلا خوب نیست اینا هم طلسمناگه بخوای من واست انجام میدم من فقط ب ...

و اینکه بگم پدرم اصلا نه برای من و نه برای داداشم هیچ کس به چشمش نمیاد