2821
2789
عنوان

نمک نشناس

192 بازدید | 14 پست

برای خواهر زاده ام یه پتو هدیه گرفتم 

اما باباش ی آدم بشدت نمک نشناسه قبلنا هم خیلی بهشون سرویس دادم پشت سرم کلی لدگویی کرده بود وهمرو آبجیم بهم گفت ووقتی هم ک به خواهرم احتیاج بودم نذاشت خواهرم بدردم بخوره 

الان  عذاب وجدان دارم چرا گرفتم  ؟

ی حسی بهم میگه مثل قبل بهم خیانت میکنن ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این بار که گذشت ولی دفعه های بعد بدون آدم نباید از یه سوراخ دو بار گزیده شه

شیطونه میگه پتو رو بدم ب ی آدم نیازمند 

هنوز بهش ندادم  

فقط عکسشو فرستادم 

میدونی ناراحتیم از اینه ک من هرچقدر زنگ زدم وپیام دادم جواب منو ندادبا گوشی ابجی کوچیکم تا زنگ زدم درجا جواب داد خواهرم 

اگه جوابتا ندادن چرا هدیه میگیزی؟ولشون کن خودتا ازشون دریغ کن

من خیلی بخدا بهشون خوبی کردم اما تمام لطف وخوبی مو با نمک نشناسی  مطلق و پرویی شوهر خواهرم جواب داد آخر بهم تهمت دو بهم زنی زد 

من خیلی بخدا بهشون خوبی کردم اما تمام لطف وخوبی مو با نمک نشناسی مطلق و پرویی شوهر خواهرم جواب داد ...

من خودمم زخم خوردم من گرفتار ی خواهر فوق العاده کثیفم .من چاره ای ندارم چون بچه مریض داره وخودشم سربارمونه 

چرا جوابت نداد حتما باهم مشکلی دارید ؟

آره با شوهرش مشکل دارم

شوهرش کاری کرد بابام گریه کنم و دوبهم زنی کرد سر این موضوع باهم قهریم 

فک کنم جلو اون جوابمو نمیده 

خیلی دیروز شکستم 

آره با شوهرش مشکل دارمشوهرش کاری کرد بابام گریه کنم و دوبهم زنی کرد سر این موضوع باهم قهریم فک کنم ج ...

ولش کن فاز طرفداری از شوهرش برداشته اهمیت نده. کادو‌خریدنت هم اشتباه بوده  اینجور آدم‌ها  رو از زندگی حذف کن منظورم شوهرش

ولش کن فاز طرفداری از شوهرش برداشته اهمیت نده. کادو‌خریدنت هم اشتباه بوده اینجور آدم‌ها رو از زندگ ...

شوهرش رو گ حذف کردم 

ولی فک میکنم  دارم ب خودم  دوباره با هدیه گرفتنم  خیانت میکنم 

عکس پتو رو فرستادم. گفتن هدیه هست برای دخترت اونم احتنالا ب شوهرش وخانوادش نشون داده 

اگه نفرستم زشته کارم ؟

این دفعه رو کادو رو بهش بده ولی از سری بعد دیگه براشون کاری نکن

باشه 

منم بعد از ۷سال باردار شدم گفت ب عنوان هدیه ب بچت لباس دحترم ک اسپرته و۱ سری بیشتر نپوشیده میدم 

منم گفتم باشه 

الان پشیمونم ک چرا قبول کردم چی بگم بهش ؟

ک نفرسته اونو