2789
عنوان

تمکین

726 بازدید | 40 پست

دیروز رفتم باقی جهیزیه و اثاثامو پس اوردم .مامور داشت صورت جلسه میکرد نوشته بود آقا اثاث رو به خانم تحویل داد شوهرم گفت امضا نمیکنم ..من تحویلش ندادم و خودش داره میبره  با زور وادارش کرد متن صورتجلسه رو عوض کنن و چون بیشتر اثاثامو چن روز قبلش برده بودم نوشتن خونه خالی تحویل صابخونه شد!!!!! 

چون خونه اجاره بود وکیلم کفت تا حکم تخلیه نگرفتن بلند نشو ..منم با حکم تخلیه اثاثامو بردم ولی خب متن صورتجلسه رو اینجوری نوشتن..بنظرتون توی دادگاه تمکین به ضررم میشه؟

عجب شوهر نامردی داری.. خب بگو بی وجدان اون وسایل هرکسی مال خودشو حق داره برداره. 😕بله متاسفانه ممکنه بضرر شما بشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بردن اثاثت عدم تمکین نمیخوره چون جهاز رو پدرتون داده بعنوان هدبه و میتونه پس بگیره 

تامین وسایلای خونه به عهده زوج هست اگه وسایل خونه و مسکن تهیه کنه و نری میشه عدم تمکین

گل دختر نازم آرامش
بردن اثاثت عدم تمکین نمیخوره چون جهاز رو پدرتون داده بعنوان هدبه و میتونه پس بگیره تامین وسایلای خون ...

اره جهیزیه خودم بود لیست سیاهه هم دارم ...و من تا آخرین لحظه که حکم تخلیه بیاد توی خونه بودم و این همسرم بود که پنج ماه خونه نبود ولی آخرش صورتجلسه رو اینجوری نوشتن اعصابم بهم ریخت

تمکین کاری به اساب اساسیه نداره خودتون اگه پیش همسر نباید یا بدونه اجازه اش خونه ترک کنید می‌تونه عد ...

وکیلمم میگه اون صورتجلسه مهم نیس..مهم اینه که تو با حکم تخلیه صابخونه اثاثاتو بردی این ثابت میکنه تو تا آخرین لحظه خونه بودی 

اخه شوهرم پنج ماهه رفته خونه باباش 

وکیلمم میگه اون صورتجلسه مهم نیس..مهم اینه که تو با حکم تخلیه صابخونه اثاثاتو بردی این ثابت میکنه تو ...

درست میگه و چون جایی نداشتی و خونه ایی برات رهن نکرد مجبوری بری خوونه پدر 

گل دختر نازم آرامش
درست میگه و چون جایی نداشتی و خونه ایی برات رهن نکرد مجبوری بری خوونه پدر

متاسفانه رهن کرده ☹️ولی وکیلم گفت به هیچ وجه جهازتو نده ببره ..چون اگه ببره پس آوردنش مکافاته...گفت بزا بره اثاث تهیه کنه خودش ..حالا اون نامردم رفته هرچی اثاث کهنه و شکسته داشتن جمع کرده برده چیده.:.قراره کارشناس بره ببینه تایید میکنن یا نه

وکیلمم میگه اون صورتجلسه مهم نیس..مهم اینه که تو با حکم تخلیه صابخونه اثاثاتو بردی این ثابت میکنه تو ...

تو دادگاه بگو من حرفی ندارم خونه تهیه کنه میام حتی یه خونه کوچیک و ارزون 

اما خونه پدریش به فلان دلایل جای مناسبی نیست