2789
عنوان

تمکین

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 40 پست
تو دادگاه بگو من حرفی ندارم خونه تهیه کنه میام حتی یه خونه کوچیک و ارزون اما خونه پدریش به فلان دلای ...

رفته خونه اجاره کرده یه جای دور از ما ولی نزدیک خونه باباش و محل کارش ..اثاث کهنه شکسته های باغ باباشم برده چیده...حالا کارشناس قراره بره ببینه مورد تایید هست یا نه

خونه ای که توش بودیم مث قصر بود بزرگگگگ جهیزیه منم بسیااااااار ارزنده .....یعنی اون آشغالا رو تایید میکنن به راحتی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به وکیلم گفتم گفت نمیشه اخه😢اصلا این وکیله خوب نیس احساس میکنم

شاید الان نشه 

ولی  در صورتی که مرد هم تمکین نکنه میشه طلاقش داد 

اینم پاسخ هوش مصنوعی 

بله، در قوانین ایران عدم حضور شوهر به مدت معین می‌تواند یکی از دلایل درخواست طلاق باشد. بر اساس ماده 1130 قانون مدنی، زن می‌تواند در صورت عسر و حرج (سختی و مشقت شدید) درخواست طلاق دهد. یکی از مصادیق عسر و حرج، غیبت غیر موجه شوهر به مدت شش ماه متوالی یا نه ماه متناوب در یک سال است.

اون پنج ماه رفته بود خونه باباش..شش ماه نشده بود اخه

آره نمیشه 

۴ ماه دیگه بره میشه ۹ ماه متناوب بعد میشه 

کار دیگه ای باعث سختی و رنج بشه نکرده ؟ پرخاشگری دعوا .. این موارد راحت نمیشه ثابت کرد کسی شهادت نمیده

آره نمیشه ۴ ماه دیگه بره میشه ۹ ماه متناوب بعد میشه کار دیگه ای باعث سختی و رنج بشه نکرده ؟ پرخاشگری ...

مشاوره پیش از طلاق که رفته بودیم مشاور گفت شوهرت هوش هیجانی بسیار پایینی داره و نمیتونی روش خیلی حساب باز کنی میگفت خیلیم بیخیاله و اصلا مهم نیس براش که زندگیش داره خراب میشه هیچ تقلایی نمیکنه...

این هوش هیجانی پایینش خییییلی اذیتم کرد توی زندگی