2789
عنوان

مادر شوهر

403 بازدید | 26 پست

دوتا بچه شیر ب شیر کوچیک دارم ک بزرگه ۳ سالشه با تمام سختی ها و اعصاب خوردی ها دیگ‌نمیکشم 

شوهرم از سر کار میاد میره جاش میگه خوبی جاییت دردنمیکنه احساس میکنم شوهرم ب من توجه نمیکنه دوست تدارم مامانش خونه ما باشه .ای خدا خسته م ولی دوست ندارم بچهام بدون مادر بزرگ بشن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

طبیعی عزیزم بچه داری واقعا سخته اونم شیر به شیر ولی باور کن یکم بزرگتر بشن راحت میشی.این سختیا رو فراموش می‌کنی یا حتی دلت برا این روزا تنگ میشه.

ولی من از همین جا میگم خدا قوت عزیزم 

افسردگی گرفتی حتما برو پیش روانپزشک دوتا بچه مغز آدمو نابود میکنه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سیاست داسته باش زمانی که اونا میان انقدررررررر ب خودت برس که همسرت بیاد سمتت 

من اینکارو میکردم زبون میریختم براب شوهرم جلو مادرش 

میکفت خداروشکر ک خوبید همین که بدونم مشکلی ندارید دعوا ندارید دیگ چرا باید پاشم بیان خونتون 

همسایه بودیم باهم 

برا منم موقعی ک کسی خونمون باشه همسرم توجهی نمیکنه خیلی بدم میاد اه

تو فک کن دخترت از صب ک بیدار شد گریه میکنه ب دندونه همش بغلت بوده با تمام خستگی باید غذا درست کنی جون مادر شوهرت هس باید نهارش سر وقت باشه بعد شوهرت م ک بیاداینجوری .شوهر من وحشتناک مامانش دوست داره اخه مرد تو داماد شدی دیگ بارها بخاطر مامانش ب من گفته ناراحتی برو خونه بابات باورتون میشه با اینکه من خیلی دوستداره ولی ت. این قضیه بارها گفته نمیتونی مامانم تحمل کنی تو برو 

عزیزم توعشقش هستی و اون مادرشه هیچ وقت یک مادر نمیتونه جای عشقش رو بگیره و عشق هم جای مادررو پر نمیکنه شما به خاطر دوتا بچه وتنها بودن حساس شدی عزیزم مردی که احترام به پدرو مادر رو بلده قطعا مرد خوبی هست اینو تجربه دارم از همسر خودم وبردار شوعرام که دنیاشون زن خودشون بود والان چهارتا جاری جداشدیم 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
تو فک کن دخترت از صب ک بیدار شد گریه میکنه ب دندونه همش بغلت بوده با تمام خستگی باید غذا درست کنی جو ...

هیچ مردی دوست نداره پشت مادرش بد گفته بشهه

هیچ مردی نمیاد خانوادش بذاره زیر پاای زن 

همونحور که ما رو خاموادمون حساسیم

افسردگی گرفتی حتما برو پیش روانپزشک دوتا بچه مغز آدمو نابود میکنه

الان ک دارم براتون مینویسم با گریه دارم تایپ‌میکنم هیچ کی ندارم باهاش درد و دل کنم مامان و بابام سن شون زیاده از اول میریختم تو خودم هیچ وقت نذاشتم بحث م ب اونا برسه همیشه میگفتم باز استرس میگرن جوش میزنن بلایی سر خودشون میارن 

تو فک کن دخترت از صب ک بیدار شد گریه میکنه ب دندونه همش بغلت بوده با تمام خستگی باید غذا درست کنی جو ...

خب مامانش چرا کمکت نمیکنه حداقل بچه رو بگیره اه این چطور ادمیه دیگه

برا همیشه پیشتونه یا چندروزی

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

من تعجبم از ادم هایی که خودشون به فکر خودشون نیستن اما توقع دارم مردم براشون دلسوزی کنن 

خواهر من وقتی شما به جسمت به اعصابت به وقتت اهمیت ندادی دوتا بچه پشت سر هم اوردی که حتی وقت استراحت و نفس کشیدن نداشته باشی 

چطور توقع داری بقبه برات دل بسوزونن و به فکرت باشن