2777
2789
عنوان

دخترهای مذهبی نما طرافتون هست

1004 بازدید | 47 پست

این تاپیک برای مذهبی نماهایی هست که باعث‌شدن اسم باحجاب ها در بره 

به شخصه تو اطراف میبنم دختره از در خونه میاد بیرون کلی حجاب و چادر و ساق دست و جوراب و فقط چشماشو میزاره بیرون 

بعد از زیر خونه خالی میره همیشه به بهونه مسجد با دوست پسرهاش میگرده 

از رابطه نامشروع و لمس شدن توسط جنس مخالف

تا تیک زدن توی محیط کار 

یه پسر تو تل یه پسر تو اینستا یکی تو واتساپ

بعد فلسفه حجابشون رو درک نمیکنم

بعد تا یه دختر میبینن به خودش رسیده میگن این خرابه😐

این ادما باعث میشن افرادی هم که باحجاب و پاک هستن اسمشون بد بشه تو جامعه 

اکثرا هم وقتی شوهر میکنن مانتویی میشن😐😑😂

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

منتظرم کی بیاد مخالفت کنه جوابشو بدم  

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من به عنوان گزینه مخالفم استفاده کنید‌

مخالف نباشید🤧

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

اونا واقعا چادری نیستن اصلا مذهبی هم نیستن به قول شما بعد ازدواجم چادر برمیدارن البته مجردی هم حجاب ...

بیشتر تو قدیم و شهر های کوچک که حجاب معیار خوب بودن دختره من ابنارو دیدم 

وگرنه خداروشکر شهرهای بزرگ نه

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

خدایی یطوری نگاه باحجابا مبکنن انگار هیولا دیدن 

برخورد اول من همینطوریه تا ی مدت بگذره اون گاردی ک گرفتن بره کنار.میگن ما فک نمیکردیم با حجابا برخوردشون خوب باشه یا باحال باشن

ی ادمای خشک و خنگ و افسرده و..تصور میکنن😐😐ک مقصر همه شرایط اقتصادی و فساد جامعه هست