2777
2789

سلام من با یکی تو رابطه بودم که خیلی خوشگل بود منم فقط واسه قیافه باهاش بودم چون کلا ملاکم قیافس ولی انقد عذابم داد ک کات کردم باهاش اخلاقش افتضاح بود... الان یه خواستگار دارم قیافش معمولیه ولی اخلاقش بیست عالی اشناس همه میدونن چقد خوش اخلاقه بشدت زیاد پولدار هرچی بخوام میخره.. ولی من چون ملاکم قیافس میترسم حس ب وجود نیاد ولی بخوام با قیافه پیش برم بدبخت میشم هیشکی ام نیس همه چیش کامل باشه چیکار کنم همش با اکسم مقایسه میکنم ک چقد اون خوشگل بود.. چیکار کنم ینی ممکنه حس بوجود بیاد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخلاص قطعا مهم تر از قیافس اول بعد تو میخوای با قیافه زندگی کنی یا اخلاقش و وضع مالی و خانوادش؟خودت ...

بالاخره مهمه رو تخت که میخوابی کنارت برت پیت خوابیده باشه یا اصغر اقا سگ سبیل از ساوجبلاغ

باهاش ی مدت رفت و امد کن ببین میتونی ارتباط بگیری یا همچنان قیافه اولویت معیارات هست 

در کل به فکر این نباش ک ممکنه اخرین شانست باشه چون برا بقا ممکنه زندگی خودت و طرف مقابل تحت تاثیر تصمیم اشتباهت قرار بدی

با خودت صادق باش 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️