2777
2789
عنوان

marzi و بچه داری😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12387 بازدید | 253 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نسکافه و هات چاکلت و قهوه که خوراکمه 😣

نخور بچه بی خواب میشه

سلام عزیزم

پاهاتم با باند کشی ببند که بادش بخوابه چرا دکترت تو بیمارستان نگفت؟دوتا پای راست دوتا پای چپ

شیرتم میاد بزار بخوره تا راه بیفته

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
عزیزم ممنونم😍

ولی خیلی طرفدار داری اینجا منم خیلی نبودم ولی شدم چون به مهربونیه شما ایمان اوردم

در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم                 حکم آنچه تو فرمایی، لطف آنچه تو بنمایی
اخی خدا.سلام عزیزم مبارک باشه نامدارباشه ایه خانم انشاالله سالم وسلامت باشه نمیدونی چه خبربوداین چند ...

ممنونم نازنینم😘

هر چی میکشم از دستِ همین حسودا میکشم😂

.Pain🔥you made me a believer

مرضییییی قهوه و نسکافه خووووب بخور. هم دردت رو تسکین میده و راحتتربچه داری میکنی هم اثر بی حسی رو ک ...

می میم اصلا نوک نداره بچم نمیتونه بگیره😢دارم کلافه میشم

سلام عزیزم آیه خوبه روی پام خوابیده😍 ناراحتشم چون شیر ندارم بهش بدم😞

روزای اول اینجوره تا مک نزنه شیر نمیاد اگه عادت کرد به شیر خشک دیگه سینه ات رو نمیگیره متاسفانه بزار مک بزنه حتی اگه خالی باشه سینت شیرت زیاد میشه 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
سلام عزیزم آیه خوبه روی پام خوابیده😍 ناراحتشم چون شیر ندارم بهش بدم😞

دستشو نوازش کن از طرف من😍😍😍😘

شیرت هم میاد و آیه میخوره بااین حرفا ب خودت استرس نده بدتر میشه.دیدی درست نمیشه با پزشک مشورت کنن شاید شیرافزایی چیزی بت داد

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
می میم اصلا نوک نداره بچم نمیتونه بگیره😢دارم کلافه میشم

مال منم نوک نداشت صاف صاف با پوست میکردم دهنش یچاره بعد هم سرش زخم شد مکافاتی داشتم تا خوب شد 😪

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
ممنونم نازنینم😘 هر چی میکشم از دستِ همین حسودا میکشم😂

من خیلی نگرانت بودم یه خواهشم ازت داشتم ام متاسفانه قبل از زایمانت تو سایت پیدات نکردم بهت بگم

اگر تکیه گاهت خدا باشد زمین نخواهی خورد
مرضی جون قدم نورسیده مبارکه   خودتم الان بگیر بخواب کم خوابی اذیتت میکنه  هر زمان ب ...

فدات عزیزم

جرات نمیکنم بخوابم گفتم یک هفتهء اول همیشه یکیمون بالای سرش بیدار بمونیم

حالش شکرِ خدا خوبه اما نگرانیه دیگه😒