2777
2789
عنوان

بچه ها بدویید کمک

70 بازدید | 14 پست

سلام من امروز هشتمین روزیه که پسرمو از پوشک گرفتم،دوسالو یازده ماهس،بعدش روزا میبرمش جیش و پی پی میکنه،فقط ی مشکلی دارم،قبل خواب حتما باید ی شیشه تقریبا شیر بخوره ندم بهش جیغ و داد و گریه،،،یک ساعت پیش بهش دادم خورد،الان ش و ر ت آموزشی پوشیدم واسش،،،چیکار کنم جیش می‌کنه داخل شورتش بخاطر شیری که خورده،،،بشدتم رو خوابش حساسه میترسم بیدار شه کن فیکون کنه،باباشم خوابه صبح می‌ره سرکار،بنظرتون چه کنم بیدارش کنم ببرم جیش کنه ؟ میترسم خیلی لجبازه و بدخواب شع دهنم سرویسه

اول توی روز که یاد گرفت ‌وخودش رو خیس نکرد کم کم شب هم یادش بده و بلندش کن بره دستشویی. شب ها پوشک ب ...

یعنی بیدارش نکنم الان؟ روزا خوبه تند تند. میبرمش جیش میکنه،الان ش و ر ت آموزشی پاش کردم،خواستم بیدارش کنم ترسیدم بدخواب شع،یعنی بیدارش نکنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول توی روز که یاد گرفت ‌وخودش رو خیس نکرد کم کم شب هم یادش بده و بلندش کن بره دستشویی. شب ها پوشک ب ...

تازه ی هفتس گرفتمش از پوشک،شورت آموزشی خوبه ضخیمه نگه میدارع جیشو،اخه دختر خالم می‌گفت شبا هم بیدارش کن،امشبم ی شیشه شیر خورد

پسرای من یک سالگی راه رفتند و یک سال و نیم خودشون برای شماره ۱ می‌رفتند و دو سالگی برای شماره ۲ می‌رفتند دستشویی دو سال و نیم هم یاد گرفتند خودشون رو بشورند و تمیز کنند. 

دستشویی ۲ رو که یاد گرفته بودند و توی روز هم خودشون رو خیس نمی‌کردند ولی با این حال تا سه سالگی گاهی شبها خیس میکردند. یعنی حدودا یک سال و نیم طول کشید که شب ها اصلا خیس نکنند. می خوام بگم شب آخرین مرحله ای هست که بچه کنترل خودش رو به دست میگیره. برای شب عجله نکن. 

پسرای من یک سالگی راه رفتند و یک سال و نیم خودشون برای شماره ۱ می‌رفتند و دو سالگی برای شماره ۲ می‌ر ...

آهان متوجه شدم،مرسی عزیزدلم♥️ خوب شد بیدارش نکردم،،،اخه خیلی رو خوابش حساسه،،،قبل خوابم حتما باید شیر بخوره...

به نظرم حداقل تا دو ماه فقط روز رو بهش آموزش بده. کم کم ضمیر ناخودآگاهش کنترل شب رو هم فراهم می‌کنه. شب ها پوشک کن راحت بخوابه. من شب ها رو پوشک میکردم. تا وقتی که چند بار صبح باز کردم دیدم خشکه و فهمیدم حالا دیگه می تونم شب پوشک نکنم. ولی خب هر سه چهار شب یکبار پیش میومد که  بیدار میشدم کل لباس های بچه رو توی خواب عوض میکردم بدون اینکه بگم خودت رو خیس کردی و ... خودشون می فهمیدن چی شده.😅

همسرم میگه ش و ر ت آموزشی پاش کن،اگه پوشک کنی دوباره عادت میکنه ب پوشک

روز که اگر پوشک رو گرفتی اصلا به عقب برنگرد. شب هم اگر شو رت آموزشی نگه می‌داره که پوشک نکن ولی اگر نگه نمی‌داره و هر شب بدنش خیس بشه که برای سلامتیش ضرر داره و بهتره پوشک کنی. عجله نکنی و فشار بهش نیاری بهتره چون بچه خواهر شوهرم به خاطر باید ها نباید های این قضیه توی پنج سالگی هنوزم آنقدر از دستشویی فراریه که توی جمع خودش رو خیس می‌کنه. به عنوان یه کار عادی جلوه بدید الگو می‌شید براش. من و همسرم توی دوران یادگیری بچه ها خودمون که می خواستیم بریم دستشویی با صدای بلند که بچه ها بشنوند می گفتیم آخ آخ دستشویی دارم چی کار کنم؟ باید برم دستشویی.