2777
2789
عنوان

اورثینک

20 بازدید | 3 پست

گاهی به این فکر می کنم که واقعا چرا اینجوری کردم با خودم و زندگیم. زندگی بدی نداشتم دوران مجردی، درسته مامانم وقتی نه سالم بود تصمیم گرفت به خاطر خوش گذرونی خودش از بابام جدا شه و من و دو تا خواهرم رو ول کرد و رفت و بابام هم زن گرفت. ولی تا قبل از اینکه برم دانشگاه منو زنش خیلی با هم خوب بودیم. زخم زبون هایی هم که گاها میزد قابل تحمل بود، یه رابطه ی مادر دختری داشتیم مثل بقیه.

ولی به این فکر میکنم چرا ازدواج کردم؟ چرا خواهرم باید برمی گشت با التماس بهم میگفت برو دیگه چقدر مجرد میخوای بمونی؟ برو تا مامان و بابا یه نفس راحت بکشن. من فقط بیست سالم بود. خرج زیادی هم نداشتم...

همیشه هم از خودم میزدم.

رفتار مامانم بعد از ازدواجم کلا عوض شد، انگار حسودی میکرد بهم.

دوران عقد وحشتناکی داشتم، خیلی تحت فشار بودم و بعد از عروسی هم خیلی سرکوفت شنیدم.

همون خواهرم که اصرار بر ازدواج من داشت دمش گرم از کوچیک ترین تلاشی برای بدتر شدن شرایطم صرف نظر نکرد... حالا من موندم و بچه ای که چند روز دیگه به دنیا میاد. خانواده ای که دورم نیستن

فقط بابام هفته ای یه بار یواشکی میاد منو میبینه و با عمه هام و پدر بزرگ مادر بزرگم هم تازگیا اوکی شدم.

شوهرم برخلاف روزهای اول ازدواجمون با اینکه میگه خیلی دوستم داره اما آدم با درکی نیست و همیشه اولویتش خانواده شن...

و همون خواهرم الان نامزد کرده و اینجور که برام تعریف کردن شوهرش خیلی دوستش داره.

انگار فقط من اضافی بودم توی خانواده مون🫠

گذشته رو ول کن

الان رو به آینده داری میری ،به جلوت نگاه کن

تو الان خودت مامانی

سعی کن بهترین برا بچت باشی تا وقتی بزرگ شد از داشتن مامانی مثل شما کیف کنه

تو گذشته سیر کنی چرا اینجوری شد چرا چرا

نمیتونی آینده رو قشنگ بچینی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گذشته رو ول کن الان رو به آینده داری میری ،به جلوت نگاه کن تو الان خودت مامانی یعی کن بهترین برا بچت ...

درسته ولی خب دست خودت نیست

یهو مثلا داری غذا میپزی همه چیز یادت میاد. خصوصا اینکه همچنان با تبعات و اثراتش درگیری