2777
2789
چون خودت دختری داری میگی من پسرم این عشقی که ما پسرا نسبت به مادرمون داریم شما درک نمیکنید

یعنی میخواید بگید ما نداریم 😐

در ضمن یک وقت من هم پسر باشم از کجا معلوم؟

هر کسی خانوادش براش عزیزن و هیچ وقت جایگاهشون را کس دیگه ای براش نداره 

اگر کس دیگه ای تو زندگیت ن بود یا حداقل تجربه ای داشتید شاید شاید این حرفتون نبود مطمئنم که تو مورد ...

می‌دونی کلا دخترای این دوره زمونه مثل دخترای قدیم یعنی مادرای ما هم نمیرسن 

چرا چون از صفر شروع کردن ، سختی کشیدن ، بی پولی کشیدن  ، بی خوابی کشیدن  ، .....

اونم بخاطر همسر و فرزنداشون 

خب الان چی  

یکم فکر کن کلمه ی مادر کلا مقدسع

مرد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وقتی زنی عاشقت میشه دقیقا همین حس رو بهت میده. نه فقط بهت انگیزه میده بلکه کمکت هم میکنه تا پیشرفت ک ...

کدوم عشق ، عشقای اینروزا مفت نمی ارزه 

یه مثال برات میزنم رونالدو رو کی رونالدو کرد 

فکر کردی زنش یا تلاش تنهاش 

مادرش به اینجا رسوندش

مرد
می‌دونی کلا دخترای این دوره زمونه مثل دخترای قدیم یعنی مادرای ما هم نمیرسن چرا چون از صفر شروع کردن ...

من کاری به کلمه مادر و جایگاهشون ندارم 

مادر که کلا قابل ستایش هست

ولی اینکه دخترای این دوره چجورین و این ها را قبول ندارم چرا چون خودم به چشم دیدم یکسری ها رو 

شاید دختر هایی که شما دیدی اونجوری بودن و هر کسی خب بستگی به شخصیت خودش و اطرافش داره و اینکه شما چ انتخابی میکنید وگرن چ قدیم و چ الان همه جور پسر و دختری هست 

جالب و قشنگ بود امیدوارم برا همه اینجوری اتفاق بیوفته و ی جورایی میشه گفت عشق حقیقی اینه و این اتفاق ...

یه طرفه دیدم ولی دوطرفه نه . چون ذاتا مرد جلو رونده هست و نه دختر ، در مورد اینکه اگر دختر دچار همچین احساسی بشه ، چه کار می کنه ، آگاهی ندارم .

یه طرفه دیدم ولی دوطرفه نه . چون ذاتا مرد جلو رونده هست و نه دختر ، در مورد اینکه اگر دختر دچار همچی ...

دختر اگه حرکتی از سوی طرفش ببینه جلو میره وگرن ترجیح میده ساکت بمونه و اگر رفیقی تو اون دانشگاه مثال داشته باشه و از این حسش خبر داشته باشه اون جلو میره دخترها از شکستن بیشتر میترسند تا پسر ها 

یه طرفه دیدم ولی دوطرفه نه . چون ذاتا مرد جلو رونده هست و نه دختر ، در مورد اینکه اگر دختر دچار همچی ...

ولی خب به هر حال دختر هایی هم دیدم که رفتن جلو و ابراز کردن و به نتیجه رسیده بستگی بازم به شخصیت ها داره

دختر اگه حرکتی از سوی طرفش ببینه جلو میره وگرن ترجیح میده ساکت بمونه و اگر رفیقی تو اون دانشگاه مثال ...

خوب دنیاهای متفاوتی هستند ، زمانی بود که من جوان بودم ، هی تیپ و قیافه بدی هم نداشتم ! بیست سال پیشه! ولی عاشق که شدم ، اصلا نمی‌دونستم چیه ، ولی هیچ وقت جلو نرفتم ، به خودم می گفتم ، اوووو من کجا ازدواج کجا !!! حالا درسم تموم بشه ، سربازی برم بیام کار پیدا کنم و بعداً . 

بعداً که شد ، درسم تموم شد ، سربازی هم رفتم و اومدم . کار دولتی هم پیدا کردم و الان در سن ۳۹ سالگی هستم . اما دیگه اون حسه نمیاد ! هر چیزی به وقت و زمان خودش خوبه .

خوب دنیاهای متفاوتی هستند ، زمانی بود که من جوان بودم ، هی تیپ و قیافه بدی هم نداشتم ! بیست سال پیشه ...

هر چیزی به زمان خودش بهتره اتفاق بیوفته 

ی جورایی یعنی تا وقتی که براش شور و شوقی دارید بعدش دیگه فایده ای نداره