2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینی که شما بگید که عشق نیست منفعت طلبیه

دقیقا طرف بیشتر برای رفاه طرف را میخواد تا ی حس خوب و این اصلا عشق نیس 

عشق یعنی تو همه شرایط کنارت باشه و با هم پیشرفت کنید و جلو ببرید ن اینکه تا کفگیر خورد ته دیگ ول کنه بره

خیلی قشنگ بود

قبلنا تو عشق زیاد ادعا داشتم همش در حال توصیفش بودم

این روزا زیادی خستم دیگه بلد نیستم توصیفش کنم فقط میتونم ببینمش توی خودم

نمیدونم برای ادما عشق ارزو کنم یا دوری از عشق

اما همه مشکلات آدما از دوست داشتنه...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

عشق در معنای عرفی ، اینطوریه ، در مورد دخترا نمی‌دونم ولی چون پسرم ، پسرونه میگم ، 

یه پسر جایی مثل دانشگاه یا محیط کار هست یا هر جایی که شبیه این ، نه قصد ازدواج داره نه رابطه نامشروع ، نه دوستی و نه ..‌ ولی یهو چشمش به یه دختره می افته ، ضربان قلبش می‌ره بالا ، خودشم نمیدونه چی شده ، بعد یه حس خاصی پیدا می کنه ، صدای دختر ، حرف زدنش و نگاهش و همه چیزش به نظرش بسیار لذت بخش میاد ، وقتی میبینه که دختره با پسر دیگه ای حرف می زنه دیوونه میشه ،وقتی دختر رو میبینه، اعتماد به نفسش به شدت میاد پایین ، سرخ میشه ، زانوهاش سست میشه ، فکر که نمی تونه بکنه ولی وقتی دخترو میبینه ، اونو فراطبیعی میبینه ! تفاوت بسیار زیادی در ذهنش بین این دختر با دخترای دیگه به وجود میاد ، شاید به یادش بیوفته گریه کنه!!؛ بعد مغزشو مثل خوره می خوره ، تو ذهنش سوار بر باد ها با دختره هست ، بعد هی میخواد خواستگاری کنه نمیتونه ، آخرش به خودش جرات میده میاد جلو ، همه حرفاش یادش می‌ره و جلو دختر  میگه :سل نام. ببخشید من ، شما تته پته خوش، بشه، خواستم، اززز، وداج !!؛ بعد عرق می کنه و دختره هم خندش میگیره !؛!!؛

عشق در معنای عرفی ، اینطوریه ، در مورد دخترا نمی‌دونم ولی چون پسرم ، پسرونه میگم ، یه پسر جایی مثل د ...

جالب و قشنگ بود 

امیدوارم برا همه اینجوری اتفاق بیوفته و ی جورایی میشه گفت عشق حقیقی اینه و این اتفاق باید دو طرفه باشه بیشتر تا اون زندگی به ی سرانجام برسه

خب همون منطورمه من خودم وقتی حس میکنم تموم دنیا بهم پشت کردن فقط و فقط مادرم بهم انگیزه میدهکلا همش ...

اگر کس دیگه ای تو زندگیت ن بود یا حداقل تجربه ای داشتید شاید 

شاید این حرفتون نبود 

مطمئنم که تو مورد عشق شکست زیاد خوردید که الان اینجوری حرف میزنید یا تجربه ندارید

خب همون منطورمه من خودم وقتی حس میکنم تموم دنیا بهم پشت کردن فقط و فقط مادرم بهم انگیزه میدهکلا همش ...

وقتی زنی عاشقت میشه دقیقا همین حس رو بهت میده. نه فقط بهت انگیزه میده بلکه کمکت هم میکنه تا پیشرفت کنی