2777
2789
عنوان

جن اذیتم میکنه

462 بازدید | 46 پست

ازمن میشونید هبچوقت نریذ سمت دعا...نو...یس‌......

یکی از اشناهامون منو برد پیش ی اقاییی ک میگفتن کارش خوبه بابت یدمشکلی

ازمن رابطه جنسی میخاس کثافت

من ب اشنامون گفتم بعد مدتها

امروز زنگ زده بوده بهش بابت مشکل خودش و گلایه کرده بهش ک چرا ب من همچبن حرفی زده اونم امروز غروب زنگ زد بهم ک چرا کفتی بهشون 

از غروب دیوونه شدم حس جنون دس داده بهم همش گریه میکنم و میترسم. با شوهرمم عین سگ و گربه دعوا افتادیم

هیچوقت نرید سمتشون.صددرصد موکلشون فرستاده سراغم داره اذیتم میکنه

از ۷ غروب دارم ی بند گریه میکنم تاهمین الان

قلبم دردمیکنه 

اسفند دود کردم وضو گرفتم قران پخش کردم تو خونه بهترشدم ولی ازخونه ک درمیام بیرون ی حس ترس دارم زودی فرار میکنم میام خونه انگار یکی پشتمه میخاد خفم کنه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنها با رفتن اینطوری نمیشه که، برای من یکی دعا گرفته قبلا و نمیتونم بگم چه اتفاقاتی توی این سالها افتاد، به چشم خودم دیدم که روی اپن آشپزخونه خاکستر کاغذ سوخته بود ولی اونموقع کسی گردن نگرفت

⁦⁩⁦

حرز امام جواد بگیر بخدا تبلیغ نیست مامانم برام خرید خیلی خوبه قبلا روزی چندبار با همسرم دعوام میشد الان فقط یه بار اونم چند دقیقه خودش اومد آشتی قبلا جن اذیتم میکرد نمیتونستم تو خونمون بخوابم الان وقتی تنهام جایی نمیرم راحت خونه خودمم

خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔