2777
2789

خیلی چاقی اصلا مادر خوبی نیستی بخاطر قیافت شوهرت صدرصد بهت خیانت می‌کنه خاک تو سرت که سر بچت  اونم بچه یکساله نیم داد میزنی بخدا بعضی اوقات میبرم خیلی حرفایی دیگه خستم شده دیگه دیونه شدم از حرفاشون هرکب میرسه بهم یکی میگه نابود میکنن میرن بخدا که الان دارم با چشم اشکی می‌نویسم براتون 

میشه ۳تاقل هوالله بخونیدبرام،مشکلی برام پیش اومده انشالله تا اربعین ختم به خیربشه،اگه خوندیدلایک کنیدلطفا♥️🥺

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچتو نمیتونی بذاری پیش مامانت بری باشگاه؟

به خودت برس

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

حرفاشون رو چقدر قبول داری؟

شاید چون قبول داری ناراحتی نه اینکه چون میگن

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
چقدر مردم بد شدن💔🫠عزیزم هرچیم باشی تو بهترینی برای شوهرت✨️💓هیچکی تعیین نمیکنه چی خوبه چی بد زیبای ...

اینقدر دلم شکسته اینقدر دلم شکسته که دلم میخاد بدون فکریه سه چهار تا قرص برنج بخورم بمیرم ولی حیف که یه دختر دارم بعد من کی مادرش میشه هزار تا فکر دیگه

خودتو آروم کن و ریلکس باش میدونم موقعیت سختی هست 

سعی کن کم کم خودتو پیدا کنی و چیزایی ک اذیتت میکنه درست کنی 

ی شبه نمیشه راه صد سال رفت همه کارای بزرگ با قدم اول شروع میشه ب  خودت قول بده تا دوسال آینده بشی بهترین خودت از هر نظر واز همین فردا با هر امکاناتی ک داری شروع کن جواب کسایی ک با حرف اذیتت میکنن نده وبا عمل بهشون ثابت کن میتونی بهترین باشی 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
حرفاشون رو چقدر قبول داری؟شاید چون قبول داری ناراحتی نه اینکه چون میگن

اره خیلی من بخاطر حرف مردم خودم زندگیم نابود کردم نمی‌دونم چیکار کنم حرف کسی برام مهم نباشه من دیگه خیلی خیلی بیش از حد حرف مردم برام مهمه

دکتر منا ارجمند متخصص تغذیه ست خیلی دکتر خوبیه،تو اینستا سرچ کن استوری هاشو دنبالش کن یه مدت متوجه میشی،خودمم دو دوره سه ماهه ازش رژیم گرفتم خیلی خوب بود خدایی،قیمت هر دوره هم ۲۷۰ بود

اینقدر دلم شکسته اینقدر دلم شکسته که دلم میخاد بدون فکریه سه چهار تا قرص برنج بخورم بمیرم ولی حیف که ...

خدا لعنت کنه کسی که دل میشکونه وباعث میشه ادم از خودش بدش بیاد

نکن اینکارو بچت گناه داره🥲🥲اون نیاز به تویی داره که بهترین مادر دنیایی براش👌🏻✨️

اره خیلی من بخاطر حرف مردم خودم زندگیم نابود کردم نمی‌دونم چیکار کنم حرف کسی برام مهم نباشه من دیگه ...

گلم هرچیزی که به نظر خودت ایراده اصلاح کن، بقیه چیزها رو هم بگو دلم میخاد

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜