یاد بگیر نظر دیگران واست ارزش نداشته باشه که اینجور بهم بریزتت
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزم چقدر از قضیه رو بزرگ کردی فراموش کن معلومه سنت کمه اون بنده خدا هم چیزی نگفت که
اره سنم کمه اما درد میدونی چیه ک تو بیایی خاتمه بدی که فقط متوجه بشه بچه نیستی قوی هستی بعد همه چی خراب شه من نمیخوام فک کنه بچم بهشم گفتم من نمیدونم شما چطوریه اخلاقت اگ بچه بازی شد ببخشید چون درد دارم نمیدونم شمام عین مامانی میگ بچه ای
عزیزم چقدر از قضیه رو بزرگ کردی فراموش کن معلومه سنت کمه اون بنده خدا هم چیزی نگفت که
چون من درد تحمل کردم جوری ک اشک میمومد یازم تحمل ک نتونستم دهنم باز کنم من تلاش کردم فکرش عوض کنم هرچند سنی نداره و هم سن منه اما شما بگو من بازم بچه بودم
من میخوام برداشت شمارا بفهمم که اون چی پیش خودش فکر کرده ک گفته بسلامت ینی هری غیز اینه اینو بگو بعد ...
مگه من تو مخ اونم که ببینم چی فکر کرده
اما از پستای شما میتونم بفهمم که اصلا عزت نفس نداری و همش مغزتو درگیر این و اون میکنی
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...