2777
2789
چقدر برات مهمهدلت پیشش گیر کرده😉

بود دیگ نیست دارم کم کم فراموشش میکنم. بعدم من هرچ فکر میکنم من کاری نکردم الانم شجاعت معذرت خواهی داشتم بهشم کفتم من هیچی از شما نمیدونم پس نمیتونم ببینم چرا فللان کردی خواهر خوشش میومد ک میومد جلو اون توفم نمیندازه جلو من دیگ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو جا دکتر میگی چقد بچه ای برداشتت اینه

حالا بگم بچه ای یا بزرگی به حال تو فرق میکنه

یاد بگیر نظر دیگران واست ارزش نداشته باشه که اینجور بهم بریزتت

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزم چقدر از قضیه رو بزرگ کردی فراموش کن معلومه سنت کمه اون بنده خدا هم چیزی نگفت که

اره سنم کمه اما درد میدونی چیه ک تو بیایی خاتمه بدی که فقط متوجه بشه بچه نیستی قوی هستی بعد همه چی خراب شه من نمیخوام فک کنه بچم بهشم گفتم من نمیدونم شما چطوریه اخلاقت اگ بچه بازی شد ببخشید چون درد دارم نمیدونم شمام عین مامانی میگ بچه ای 

حالا بگم بچه ای یا بزرگی به حال تو فرق میکنهیاد بگیر نظر دیگران واست ارزش نداشته باشه که اینجور بهم ...

من میخوام برداشت شمارا بفهمم که اون چی پیش خودش فکر کرده ک گفته بسلامت ینی هری غیز اینه اینو بگو بعدم دل چی اون خوشش میمومد چرا نیمد جلو تا شناخت 

عزیزم چقدر از قضیه رو بزرگ کردی فراموش کن معلومه سنت کمه اون بنده خدا هم چیزی نگفت که

چون من  درد تحمل کردم جوری ک اشک میمومد یازم تحمل ک نتونستم دهنم باز کنم من تلاش کردم فکرش عوض کنم هرچند سنی نداره و هم سن منه اما شما بگو من بازم بچه بودم

من میخوام برداشت شمارا بفهمم که اون چی پیش خودش فکر کرده ک گفته بسلامت ینی هری غیز اینه اینو بگو بعد ...

مگه من تو مخ اونم که ببینم چی فکر کرده

اما از پستای شما میتونم بفهمم که اصلا عزت نفس نداری و همش مغزتو درگیر این و اون میکنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مگه من تو مخ اونم که ببینم چی فکر کردهاما از پستای شما میتونم بفهمم که اصلا عزت نفس نداری و همش مغزت ...

بعدم بابا چرا پزشک باید ب بیمار توجه کنه یهو تغییر کنه یا اول تعریف بعد تخریب 

حالا بگم بچه ای یا بزرگی به حال تو فرق میکنهیاد بگیر نظر دیگران واست ارزش نداشته باشه که اینجور بهم ...

بعدم دل گیر کنه وقتی یارو ی جوری رفتار می‌کنه ک انگار اول خودتم شک میکنی بعد یهو میشی پیف درد ها منو ت زندگی. ندیدی خواهر من هرچی میگفتم مامانم میگف ن دکتر درس میگ خیلی زد ت سرم