2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله بحق امام حسین ( ع ) ازدواج کنی‌و خوشبخت شی عزیزمممم

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

به خدا انقدر به فکر ازدواجین از وقتی با سایت آشنا شدم همش فکرم کیس و ازدواج و...شده 

درحالی که قبلا خیلییییییی کمتر بود و بیشتر روی توسعه فردیم کار می کردم تا این طور فکرا و...

دل خوش به دعا نباش

باید منطقی بود

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
الهی یه همسر با درک بالا،با اخلاق خوب وعالی ،و مهربان ،همسر دوست،با خانواده ی با کمالات نصیب شما بشه ...

ان شاء الله شما هم  همیشه تندرست و عاقبت به خیر بشین

به خدا انقدر به فکر ازدواجین از وقتی با سایت آشنا شدم همش فکرم کیس و ازدواج و...شده درحالی که قبلا خ ...

کلا تمام زندگیمون شده ازدواج الان دخترای کلاس ۵ تو فکر ازدواجن😔