2777
2789
عنوان

فروش طلا

529 بازدید | 36 پست

سلام كسی اینجا بوده ك طلاهاشو بدون اینكه ب شوهرش بگه چند تا تیكه كوچیكشو فروخته باش برای خودش  پولشو كنار گذاشته باشه

تنها چیزی ک باید تغییر دهم خودم هستم

بنظرتون کار درستیه؟؟؟؟

زندگی آرام است،مثل آرامش یک خواب بلند،زندگی,شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ,زندگی رویایی ست، مثل رویای ِیکی کودک ناز,زندگی زیبایی ست، مثل زیبایی یک غنچه ی باز,زندگی تک تک این ساعت هاست،زندگی راز دل مادر من، زندگی پینه دست پدر است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی اگر قصد پس انداز دارید,طلا نفروشید

فروختن طلا فقط ضرره ,حتی اگر تعویض بشه

مگر اینکه هفت الی هشت سال ازش بگذره

حتی همونام ضرره ,از نظر ما سوده

زندگی آرام است،مثل آرامش یک خواب بلند،زندگی,شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ,زندگی رویایی ست، مثل رویای ِیکی کودک ناز,زندگی زیبایی ست، مثل زیبایی یک غنچه ی باز,زندگی تک تک این ساعت هاست،زندگی راز دل مادر من، زندگی پینه دست پدر است
ما پولامونو میزاریم کنار طلا بخریم نه طلا بفروشیم پول بزاریم کنار من کلا بدون اطلاع از همسرمم کاری ن ...

چه جالب گفتی ودرست😉

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

اخه من چندنفرو دیدم این كارو كردن میگن میخوایم  پشتمون گرم باش  ولی ب نظر من درست نیس ی جور دزدی از خوده ب سرم زد این كارو كنم بعدش احساس كردم مسخرس

چرااین فکروکردی؟ پول بهت نمیده؟

ن بابا  اصلا اینطوری نیس راحت پول میده ولی امروز چند نفرو دیدم این كارو میكنن فكرم ب خودش مشغول كرد