2777
2789
عنوان

فروش طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 36 پست

بله من تو دوران نامزيم اين كارو كردم البته نه براى اينكه پولش رو نگه دارم كل طلاهايى كه تيكه تيكه برام آورده بودن فروختم طلاهايى كه دوست داشتم خريدم طلاها متعلق به شماست نيازى به اجازه گرفتن و اطلاع دادن نيست فقط همسرم بعدها كه متوجه شدن من رو يه آدم بى ذوق دونستن كه نخواستم يه تيكه از هديه هاى ايشون رو يادگارى نگه داره😁

اینکار باعث کدورت میشه گلم نکن

میدونم نمیكنم  اومدم اینجا ك چند نفرم بهم بگن نكن ك قاطع تر شم نكنم اخه خیلی وسوسه كننده بود

تنها چیزی ک باید تغییر دهم خودم هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلایی ک از خونه پدرم بردمو بعله ولی اونایی ک اون خریده نههه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

من طلاهایی ک مامانم اینام بهم داده بودن رو فروختم .گذاشتم بانک سود میاد روش....

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

اخر شبی دنبال ساختن نشکل واس خودتیا خخخخ بای

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

پولایی ك میده جمع میكنم چند وقت درمیون سكه میگیرم  الان ی مقدار پول داشتم دوست داشتم رند شه  بذارم بانك سود بگیرم برای همین وسوسه شده بودم

تنها چیزی ک باید تغییر دهم خودم هستم
میدونم نمیكنم  اومدم اینجا ك چند نفرم بهم بگن نكن ك قاطع تر شم نكنم اخه خیلی وسوسه كننده بود

طلا خودش پس اندازه عزیزم تازه ارزشش از پول تو بانک ک بهتره 

دخته جنوبوم 😆😄
من فروختم بعد به شوهرم گفتم بعد یکسال دوباره همونا رو خریدم☺️

من یبارم سرویسم رو قایمکی فروختم ...بعد چندماه پشیمون شدم دادم از روش ساختن باکلی ضرر...

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞