من خودم علاقه دارم به کارکردن ولی بعضی روزا واقعا خستممرخصی میگیرم مثل امروز ک مرخصی گرفتم شوهرم ازصبح باهام حرف نمیزنه میگه توبروکارکن من خوشم نمیاد زن توخونه بخوابه وبره بعدازظهرا دور زدن ب فکر زندگی نیستی منم اعصابم خورد شد گفتم من اگکارم میکنم پولم برای خودمه یه قرون بهت درهیچ بابتی نمیدماونم گف من پول تورو نمیخام ولی بروکارکن بادرس خوندنممخالف بود ولی با کارکردن بشدت موافق خیلی دلمگرفته وقتی دوربریامومیبینمخونه میخورن ومیخپابن شوهراشونمهواشونودارن مثل یه مرد واقعین کاش ازدواجنمیکردم حالا شوهر من فقط یه اخرهفته منومیبره روستاشون میگه سرکار نمیری اخر هفته همانتظار تفریح داری حالمخیلی بده احساس خفگی دارم دل سردشدم
کی میخوره میخوابه؟ من ۶ سال شاغل بودم الان ۵ ساله خانه دارم بخدا کارم صد برابره ، سرکار بودم خونم اصلا کثیف نمیشد آشپزی محدود و سرپایی و توقع مهمانی و مهمانی رفتن نبود ..... البته خییییییلی از نظر روحی حالم بهتره ، چی بود شاغل بودن؟؟؟
همش توو راه با خستگی و پریودی و سرما و گرما ، جنگ اعصاب با همکار و ارباب رجوع و..
وای یادم نیار
اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی
به نظرم آدم اصلا ازدواج نکنه بهتر از اینجور ازدواج
رابطه و این چیزها بعد یه مدت عادی میشه چیزی نیس که به خاطرش یه آدم خسیس رو تحمل کنی
من تو این سایت هیچ فعالیتی و هیچ کاربری فعالی ندارم. یک بار برای همیشه میگم درمورد من مستقیم یا غیر مستقیم اینجا یا هر جای دیگه حرف نزنید. من دارم زندگی مو میکنم، دیگه حرفی ندارم برای گفتن.
چه پر توقع. کار باید با علاقه باشه، از نظرش زن باید همش الکی سرپا باشه، ایراد از خانواده اش هست متاسفانه، مادرشوهر دوستمم اینه. تا دوستم موقع بارداری اش یکم استراحت میکرد شوهرشو پر میکرد که زنی که بشینه بچه عقب مونده میشه، دوستمو اینقدر اذیت کرد که آخرشم بچه هفت ماهه به دنیا اومد و مادرشوهرم گفت دیدی گفتم!!!!!!!!!
نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو میزنن سخت نگیرید. گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile# ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار! که من به پیری برسم
با این مرد بعد ازدواج خییییلی بیشتر اذیت میشی.کارای الان شوهر من بعد از ۸سال رو شوهر تو تو عقد داره انجام میده.بعد ازدواج بدتر میشه .یکم فکر کن درموردش.طلاق بده ولی بعدا با بچه بدتره