2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه توباید بری کارکنی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 40 پست

کی میخوره میخوابه؟ من ۶ سال شاغل بودم الان ۵ ساله خانه دارم بخدا کارم صد برابره ، سرکار بودم خونم اصلا کثیف نمیشد آشپزی محدود و سرپایی و توقع مهمانی و مهمانی رفتن نبود ..... البته خییییییلی از نظر روحی حالم بهتره ، چی بود شاغل بودن؟؟؟

همش توو راه با خستگی و پریودی و سرما و گرما ، جنگ اعصاب با همکار و ارباب رجوع و..

وای یادم نیار 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی میخوره میخوابه؟ من ۶ سال شاغل بودم الان ۵ ساله خانه دارم بخدا کارم صد برابره ، سرکار بودم خونم اص ...

فعلا که این حجم از سختی شده کلاس

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

مرد خسیسی که چشمش به دست زن خیلی بده 

به نظرم آدم اصلا ازدواج نکنه بهتر از اینجور ازدواج 

رابطه و این چیزها بعد یه مدت عادی میشه چیزی نیس که به خاطرش یه آدم خسیس رو تحمل کنی

من تو این سایت هیچ فعالیتی و هیچ کاربری فعالی ندارم. یک بار برای همیشه میگم درمورد من مستقیم یا غیر مستقیم اینجا یا هر جای دیگه حرف نزنید. من دارم زندگی مو میکنم، دیگه حرفی ندارم برای گفتن.

فعلا که این حجم از سختی شده کلاس

واقعا مسخره س.... الان با درآمد کمتر ولی به مراتب آرامش بیشتری زندگی میکنیم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
واقعا نمیشه ملت رو درک کرد خوب خواهر خوبه که بهت اجازه کار کردن میده به خدا من از خدامه برم رو پا خو ...

پولاشو میگیره ازش در حالیکه خودش نیاز داره

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

چه پر توقع. کار باید با علاقه باشه، از نظرش زن باید همش الکی سرپا باشه، ایراد از خانواده اش هست متاسفانه، مادرشوهر دوستمم اینه. تا دوستم موقع بارداری اش یکم استراحت می‌کرد شوهرشو پر می‌کرد که زنی که بشینه بچه عقب مونده میشه، دوستمو اینقدر اذیت کرد که آخرشم بچه هفت ماهه به دنیا اومد و مادرشوهرم گفت دیدی گفتم!!!!!!!!!

حتی اجازه استراحت بهت نمیده ؟

این دیگه چه مدلشه ؟؟

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

واقعا مسخره س.... الان با درآمد کمتر ولی به مراتب آرامش بیشتری زندگی میکنیم

شوهر من دوس داره من کار کنم با اینکه تا حالا مستقیم نگفته .ولی من عمرا زیر بار برم...واقعا دوس ندارم.

والا ما با یه منبع درآمد و کمی قناعت هم خونه داریم تو تهران هم ماشین و هم آرامش😍

چند ساله ازدواج کردید ؟

از طرف خونواده حمایت نمیشید ؟

ما اول راهیم با ماهی ۲۰ میلیون و خرج به شدت کم واقعا خونه و ماشین خیلی برامون غیرقابل دسترسه

🏃🏻‍♀️

با این مرد بعد ازدواج خییییلی بیشتر اذیت میشی.کارای الان شوهر من بعد از ۸سال رو شوهر تو تو عقد داره انجام میده.بعد ازدواج بدتر میشه .یکم فکر کن درموردش.طلاق بده ولی بعدا با بچه بدتره