2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه توباید بری کارکنی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 40 پست
شوهر من دوس داره من کار کنم با اینکه تا حالا مستقیم نگفته .ولی من عمرا زیر بار برم...واقعا دوس ندارم ...

درسته کارکردن مزایایی هم داره ولی معایبش بیشتره. من که اصلا نمیتونم تصور کنم تو سرما گرما بیماری پریودی ووو از صبح تا عصر برم سرکار زندگی و بچه هامو تنها بذارم با کلی آدم سر و کله بزنم اعصاب و روانمو به هم بریزم تا نهایتا آخر ماه  ده پونزده تومن بهم بدن 

درسته کارکردن مزایایی هم داره ولی معایبش بیشتره. من که اصلا نمیتونم تصور کنم تو سرما گرما بیماری پری ...

اینا به علاوه ی اینکه خسته از سرکار بیای تااااازه پاشی اشپزی کنی و بشوری و بسابی و به بچه برسی و اخرشب به شوهر برسی و صبح زود نهارتو بار بذاری و........

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ساله ازدواج کردید ؟از طرف خونواده حمایت نمیشید ؟ما اول راهیم با ماهی ۲۰ میلیون و خرج به شدت کم و ...

سال۸۱ ازدواج کردیم اون موقع برجی ۶۵ هزار تومن قسط می دادیم که نسبت به حقوقمون واقعا زیاد بود همسرم ۱۴۵هزار تومن حقوق می گرفت

و از طرف خانواده ها مون اصلا و ابدا حمایت نشدیم

اینا به علاوه ی اینکه خسته از سرکار بیای تااااازه پاشی اشپزی کنی و بشوری و بسابی و به بچه برسی و اخر ...

من کارمندم،صبح که میرم پرستار دخترم می یاد اشپزی هم میکنه حتی، عصرا میرم ورزش و شامم اماده کرده از صبح

سال۸۱ ازدواج کردیم اون موقع برجی ۶۵ هزار تومن قسط می دادیم که نسبت به حقوقمون واقعا زیاد بود همسرم ۱ ...

قربونت سال ۸۱ با یه حقوق کارمندی واقعا میشد

حتی تا سال ۹۵ هم اوکی بود 

بعدش این سونامی تورم و گرونی پیش اومد نسل ما رو به فنا داد

🏃🏻‍♀️

شوهر من دوس داره من کار کنم با اینکه تا حالا مستقیم نگفته .ولی من عمرا زیر بار برم...واقعا دوس ندارم ...

ولی من خیلی دوست دارم شوهرمم نه اینکه نذاره میگه کاربیرون برا زن خسته کنندس آدموپیرمیکنه بیخیال ولی اگه دوست داری خودت میدونی ولی خب فعلا پسرم‌کوچیکه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
من کارمندم،صبح که میرم پرستار دخترم می یاد اشپزی هم میکنه حتی، عصرا میرم ورزش و شامم اماده کرده از ص ...

عزیزم همه مثل شما نیستن.اکثرا کارای خونه با خودشونه

عزیزم همه مثل شما نیستن.اکثرا کارای خونه با خودشونه

اونم راه داره،من خودمم سابقه ام زیاده الان پرستار دارم، قبلا توی یخچال مواد غذایی نیمه اماده داشتم و برنامه عذایی هم داشتم، حتی شده سریع تصمبم گرفتم و مهمون دعوت کردم چون حتی پیاز داغ درست میکنم از قبل و فریز میکنم

اونم راه داره،من خودمم سابقه ام زیاده الان پرستار دارم، قبلا توی یخچال مواد غذایی نیمه اماده داشتم و ...

قطعا ادم کاری رو دوس داشته باشه انجام بده براش برنامه ریزی میکنه .ولی من خودم غذا فقط تازه میخورم.پسرم که از خودم حساس تر.کلا رو حیه ی هرروز بیرون رفتن رو ندارم

قطعا ادم کاری رو دوس داشته باشه انجام بده براش برنامه ریزی میکنه .ولی من خودم غذا فقط تازه میخورم.پس ...

غذای مام مونده نیست،پاز داغش اماده است، همه ام توی یخچال باقالی و لوبیا سبز و سبزی خورشتی و... دارن، من که باورم نمیشه شما هر روز اینا رو درست میکنی. پیاز داغم باید اماده باشه،من خونه دارم باسم راصی نمیشم بوی پیاز بدم، یکبار درست میکنم دیگه تا چند وقت بوش نیست توی خونه

عجب

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚