من خودم علاقه دارم به کارکردن ولی بعضی روزا واقعا خستممرخصی میگیرم مثل امروز ک مرخصی گرفتم شوهرم ازصبح باهام حرف نمیزنه میگه توبروکارکن من خوشم نمیاد زن توخونه بخوابه وبره بعدازظهرا دور زدن ب فکر زندگی نیستی منم اعصابم خورد شد گفتم من اگکارم میکنم پولم برای خودمه یه قرون بهت درهیچ بابتی نمیدماونم گف من پول تورو نمیخام ولی بروکارکن بادرس خوندنممخالف بود ولی با کارکردن بشدت موافق خیلی دلمگرفته وقتی دوربریامومیبینمخونه میخورن ومیخپابن شوهراشونمهواشونودارن مثل یه مرد واقعین کاش ازدواجنمیکردم حالا شوهر من فقط یه اخرهفته منومیبره روستاشون میگه سرکار نمیری اخر هفته همانتظار تفریح داری حالمخیلی بده احساس خفگی دارم دل سردشدم
شوهر من دوس داره من کار کنم با اینکه تا حالا مستقیم نگفته .ولی من عمرا زیر بار برم...واقعا دوس ندارم ...
درسته کارکردن مزایایی هم داره ولی معایبش بیشتره. من که اصلا نمیتونم تصور کنم تو سرما گرما بیماری پریودی ووو از صبح تا عصر برم سرکار زندگی و بچه هامو تنها بذارم با کلی آدم سر و کله بزنم اعصاب و روانمو به هم بریزم تا نهایتا آخر ماه ده پونزده تومن بهم بدن
درسته کارکردن مزایایی هم داره ولی معایبش بیشتره. من که اصلا نمیتونم تصور کنم تو سرما گرما بیماری پری ...
اینا به علاوه ی اینکه خسته از سرکار بیای تااااازه پاشی اشپزی کنی و بشوری و بسابی و به بچه برسی و اخرشب به شوهر برسی و صبح زود نهارتو بار بذاری و........
عزیزم همه مثل شما نیستن.اکثرا کارای خونه با خودشونه
اونم راه داره،من خودمم سابقه ام زیاده الان پرستار دارم، قبلا توی یخچال مواد غذایی نیمه اماده داشتم و برنامه عذایی هم داشتم، حتی شده سریع تصمبم گرفتم و مهمون دعوت کردم چون حتی پیاز داغ درست میکنم از قبل و فریز میکنم
اونم راه داره،من خودمم سابقه ام زیاده الان پرستار دارم، قبلا توی یخچال مواد غذایی نیمه اماده داشتم و ...
قطعا ادم کاری رو دوس داشته باشه انجام بده براش برنامه ریزی میکنه .ولی من خودم غذا فقط تازه میخورم.پسرم که از خودم حساس تر.کلا رو حیه ی هرروز بیرون رفتن رو ندارم
قطعا ادم کاری رو دوس داشته باشه انجام بده براش برنامه ریزی میکنه .ولی من خودم غذا فقط تازه میخورم.پس ...
غذای مام مونده نیست،پاز داغش اماده است، همه ام توی یخچال باقالی و لوبیا سبز و سبزی خورشتی و... دارن، من که باورم نمیشه شما هر روز اینا رو درست میکنی. پیاز داغم باید اماده باشه،من خونه دارم باسم راصی نمیشم بوی پیاز بدم، یکبار درست میکنم دیگه تا چند وقت بوش نیست توی خونه
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚