2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 98 پست
بابا ول کن چقد سخت میگیری تو مسئول برداشت بقیه از حرفات نیستی توفقط باید تکلیف خودتو بدونی

نمی‌دونم خلاصه که خیلی ناراحتم اینجام انگار واس کسی اتفاق نیفتاده همچین چیزی

نمی‌دونم خلاصه که خیلی ناراحتم اینجام انگار واس کسی اتفاق نیفتاده همچین چیزی

چرا برا همه اتقاق افتاده 

برامنم شده ولی خب ب کتفم،قدتو گفته بودی بهش ؟ 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم اعتماد به نفسم خیلی خوبه و همیشه میگم این حرفارو به خودم ولی وقتی این اتفاقا میوفته ذهن آدم من ...

نباید فکر مفنی وارد ذهنت کنی قشنگم

شاید قسمت نبوده مطمئن باش بهترین آدم میاد سمتت شاید این ادمه زندگی تو نبوده 

هیچوقت بخاطر این قضیه خودتو دست پایین نگیر کلی آدم میان و میرن  در آخر یکی میاد تمام اینارو میشوره میبره

آرزو عاقبت بخیر بشی قشنگم همون بابت دلت بیاد تو زندگیت

* متولد ۷۹ نیستم ( آقایون سایت درخواست ندین!) یه دختر دهه هشتادی که عاشق رقصیدن و موزیک😁🤸🏻♀️

به چ دلیل پسند شدی چند بار؟

نمیدونم والا همکار مامانم ۶ماه گیر داده بود ک عکس دخترتون بفرس میخام برا داداشم ،بعدم خبری نشد 😂حالا من قدم ۱۷۰_۶۰،چشمام درشته مژه خیلی بلند دماغم قوز نداره  ینی منظور اینک احتیاج ب کاشت و عمل ندارم ولی خب پسندیده نشدم براهمین میگم سلیقه ها فرق داره

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

نباید فکر مفنی وارد ذهنت کنی قشنگمشاید قسمت نبوده مطمئن باش بهترین آدم میاد سمتت شاید این ادمه زندگی ...

همش از سرکوفت خانواده میترسم همش میگن بلد نیستی حتما با جنس مخالف حرف بزنی 

نیومدن بهتر تا بیان اینجوری شه

دیگ اول حضوری ببین بعد چت کن پسرت هرچی بیریخت تر ،اعتماد ب نفسشون بیشتر

من دو بار این اتفاق واسم پیش اومد

این معنیش این نیست که مشکل داری

خیلی وقتا طرف خودش مشکل داره

اولیش که اوسکول به تمام معنا بود

دومی هم بدبین بود میگفت چون فلان پسر یبار اومده خواستگاریت نمیتونم قبول کنم😂🤣

ولی الان یه خواستگار دارم که خیلی دوستم داره و روزی هزار بار هم خودش هم خواهرش زنگ و پیام میدن

قسمت هر چی باشه همون میشه

مشکل از ما نیست عادیه این قضیه خود خوری نکن منم اینطور بودم ولی عادی شد

خدمت آقایون خاله زنک سایت:من از تمامی تاپیکام معلومه که متاهلم پس دم به دقیقه درخواست ندید لطفا🙏🫆

چرا عکس همو دیدیم، نمیدونم گفت فهمیدم دختر خوبی هستی دیدمت مطمئن شدم ولی معیارهامون سازگار نیست، تما ...

یه بار عکس دختری رو دیدم که تو عکس خیلی چهره اش خوب بود ولی وقتی از نزدیک دیدمش، متوجه شدم خیلی از عیوب چهره اش اصلا تو عکس نبود.

مثلا صورتش جوش داشت، لکه داشت، سبزه بود ولی تو عکس هیچ کدوم اینا نبود، تازه رنگ پوسشتم سفید شده بود.

علاوه بر این، قد و هیکلش هم تو عکس مشخص نبود که تو واقعیت که دیدم خوب نبود.

من دو بار این اتفاق واسم پیش اومداین معنیش این نیست که مشکل داریخیلی وقتا طرف خودش مشکل دارهاولیش که ...

ایشالا خوشبخت بشی عزیزم 

آدم ناراحت میشه خدا بخیر کنه

یه بار عکس دختری رو دیدم که تو عکس خیلی چهره اش خوب بود ولی وقتی از نزدیک دیدمش، متوجه شدم خیلی از ع ...

والا من قد و وزنم رو گفته بودم 

جای جوش هم یه ذره دارم حتی اونم گفته بودم، عکسام همه بدون افکت براش فرستادم ولی اختلاف قد و هیکل زیاد داشتیم که اینم خودش میدونست، من نمی‌دونم چرا خواستگارام بهم میخوره حالا این اینجوری بود اون تا ظاهر پسندیده بودن ولی الکی الکی بهم میخوره