2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 98 پست
عجب چی بگم والا اشکالی نداره فدای سرت این همه میچرخه میچرخه ببینم آخرش کی قسمتت میشه

اینجوری آدم واقعا اذیت میشه کاش خدا اینجوری آدما رو سر راه هم نذاره

آنقدر شکننده نباش

خب نپسندیده دیگه دنیا آخر نشده

ده تا خواستگار هم میادکه شما نمی پسندی ، باید برن غمبرک بزنن؟ 

بر و بحر فراخ است و آدمی بسیار.......

این نشد انشالله یکی بهتر از این

و خدا برای من کافیست.....

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بدنم خیلی سفیده ولی دست و پام آفتاب سوخته شده بعد میگن دختره سبزه اس ،حالا بهرحال مهم نیس این حرفا و ...

معرف که فامیل خودم بوده هیچوقت نمیاد به اون بگه

آنقدر شکننده نباشخب نپسندیده دیگه دنیا آخر نشدهده تا خواستگار هم میادکه شما نمی پسندی ، باید برن غمب ...

تو تایپینگ نوشتم برو بخون سه تا اینجوری بشن عجییه

چرا عکس همو دیدیم، نمیدونم گفت فهمیدم دختر خوبی هستی دیدمت مطمئن شدم ولی معیارهامون سازگار نیست، تما ...

میپرسیدی منظورت چیه 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من یکی دوسالی هست تو همه زمینه ها خورد میشم

ای بابا 

صلوات بفرس 

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

من خیلی مغرورم که بخوام این چیزا رو بپرسم تابلو بود از خودم خوشش نیومده

اشکال نداره سلیقه ها متفاوته ماهم از خیلیا خوشمون نمیاد 

ولی سعی کن روتین پوستی داشته باشی و باشگاه بری روحیه ات خوب میشه و اعتماد ب نفس میگیری

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اشکال نداره سلیقه ها متفاوته ماهم از خیلیا خوشمون نمیاد ولی سعی کن روتین پوستی داشته باشی و باشگاه ب ...

اصلا سه تا اینجوری شدن برای من عجیبه

ممنونم از راهنماییت 

اصلا سه تا اینجوری شدن برای من عجیبهممنونم از راهنماییت

خب دیگ غرورت بزار کنار باید بپرسی تا بدونی  دلیل چیه بعدم توام ب طرف بگی توام معیار منو نداری ب فلان دلیل

بنظرت چیکار باید کنم

مثبت اندیش باش نه فقط زبونی،باورت این باشه!!!

اعتماد به نفس داشته باش خودتو دست کم نگیر!!

باور داشته باش بهترین خواستگار با بهترین موقعیت میاد سمتت 

کلن به اینکه هر کی میاد سمتم ردم میکنه

فراموش کن از ذهنت پاک کن

واقعا مثبت اندیشی خیلی تاثیر داره تو زندگی ادم 

دیدم تو زندگی اطرافیانم 

* متولد ۷۹ نیستم ( آقایون سایت درخواست ندین!) یه دختر دهه هشتادی که عاشق رقصیدن و موزیک😁🤸🏻♀️

خب دیگ غرورت بزار کنار باید بپرسی تا بدونی دلیل چیه بعدم توام ب طرف بگی توام معیار منو نداری ب فلان ...

اونجوری فکر میکنه عقده ایم چون اون گفته نه منم بگم قبول نکردم تورو

مثبت اندیش باش نه فقط زبونی،باورت این باشه!!!اعتماد به نفس داشته باش خودتو دست کم نگیر!! باور داشته ...

عزیزم اعتماد به نفسم خیلی خوبه و همیشه میگم این حرفارو به خودم ولی وقتی این اتفاقا میوفته ذهن آدم منفی میشه 

اونجوری فکر میکنه عقده ایم چون اون گفته نه منم بگم قبول نکردم تورو

بابا ول کن چقد سخت میگیری 

تو مسئول برداشت بقیه از حرفات نیستی توفقط باید تکلیف خودتو بدونی