2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 98 پست
قبلش عکستونو رد و بدل نکردین یعنی طی اون چند هفته صحبت متوجه شخصیتتون نشده که اومده رد کرده!

چرا عکس همو دیدیم، نمیدونم گفت فهمیدم دختر خوبی هستی دیدمت مطمئن شدم ولی معیارهامون سازگار نیست، تمام معیار هامو قبلا بهش گفته بودم قبول کرده بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا عکس همو دیدیم، نمیدونم گفت فهمیدم دختر خوبی هستی دیدمت مطمئن شدم ولی معیارهامون سازگار نیست، تما ...

پس اومده خونتون موز و چای شیرینی بخوره😒😂 یا عقده ای بوده

آرامشتو معامله نکن:)

خب سلیقه‌ها متفاوته. همونطور که ما دخترها از کسی خوشمون نیاد رد می‌کنیم، پسرها هم ممکنه از کسی خوششون نیاد. پسرها وقتی کسی ردشون می‌کنه، میرن خواستگاری یکی دیگه. مگه اونا می‌شینن با خودشون فکر می‌کنن چرا پسندیده نشدن و اعتماد به نفسشون رو میارن پایین؟ 

خب سلیقه‌ها متفاوته. همونطور که ما دخترها از کسی خوشمون نیاد رد می‌کنیم، پسرها هم ممکنه از کسی خوششو ...

آخه من هر سه تا خواستگارم اینجوری شدن

اولی سر یچیز بیخود و بچه بازی بهم خورد، دومی خودم خوشم نیومده بود با اصرار خانواده حرف زدم باهاش اخرم اون تر زد بهم گفت نمی‌خوریم بهم، اینم که اینجوری 

من گندمیم، خواستگار نداشتن بهتر از اینکه اعتماد به نفستو یبکشن

بدنم خیلی سفیده ولی دست و پام آفتاب سوخته شده بعد میگن دختره سبزه اس ،حالا بهرحال مهم نیس این حرفا 

ولی بهت گفتن برا ظاهرته؟ من دوستام ازوقتی عمل و ژل و‌‌.زدن خیلی پیشنهاداتشون بیشتر شده انگار چشما دارن عادت میکنن

یا طرز صحبت ...نمیدونم باید بپرسی از معرف

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)