2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 98 پست
ایشالا خوشبخت بشی عزیزم آدم ناراحت میشه خدا بخیر کنه

قربونت برم همچنین تو هم خوشبخت بشی

به وقتش خودش میاد پیدات میکنه

خدمت آقایون خاله زنک سایت:من از تمامی تاپیکام معلومه که متاهلم پس دم به دقیقه درخواست ندید لطفا🙏🫆

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

یه بار عکس دختری رو دیدم که تو عکس خیلی چهره اش خوب بود ولی وقتی از نزدیک دیدمش، متوجه شدم خیلی از ع ...

شما یکم صورتای بدون آرایش رو ببین تا با واقعیت کنار بیایی 

همه آدما لک و جوش دارن 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

استارتر منم چند بار پیش اومده برام ک پسند نمیکنن میرن خیلی حس بدیه آدم اعتماد ب نفسش خورد خورد میشه ...

میمون هرچی زشت تر اداش بیشتر پسره انقدر بد بود که بابام اصلا نپرسید چی شد😂

استارتر منم چند بار پیش اومده برام ک پسند نمیکنن میرن خیلی حس بدیه آدم اعتماد ب نفسش خورد خورد میشه ...

آخه اهل دوست پسر هم نیستیم می‌خوام دوست شم کسی قصد ازدواج نداره آدم نمیتونه ریسک کنه

میمون هرچی زشت تر اداش بیشتر پسره انقدر بد بود که بابام اصلا نپرسید چی شد😂

ب امام هشتم دقیقا همینه . 

من دو بار متوجه شدم ک ظاهر من دوست نداشتن . ولی ب قرآن پسره هم هیچی نبود . پسرای زشت چون خودشون خیری از ظاهر ندیدن خیلی دنبال زیبایی آن و عقده ای ترن

بالاخره کاربریمو جدا کردم 
آخه اهل دوست پسر هم نیستیم می‌خوام دوست شم کسی قصد ازدواج نداره آدم نمیتونه ریسک کنه

اصلا اهل دوستی هم باشی بازم ریسکه . منم بودم با ی نفر کسی ک بشدت هم بهش اعتماد داشتم سر خوب بودنش قسم میخوردم آخر ب خاطر ننه جونش قالم گذاشت ک چ بهتر حتی ! 

فقط امیدوارم سنتی ی مورد خوب پیدا سه لااقل کسی ک قبلش ما رو دیده باشه . 

اصلا ازدواج ب نظرم زیاد ربطی ب قیافه نداره 

بخدا نمیخام توهین کنم ولی .... پست بعذ میگم 

بچه های کلاس ما هر کی داغون تر بود خوشبخت تر شد بخدا بحث توهین نیست ولی اندام ک عاری از جذابیت .جذابیت صورت هم صفر از این مدل دخترا هستن ک حتی آرایش کنن هم چون زمینه ندارن قشنگ نمیشنا... دقیقا همچین مدلی چ شوهرایی کردن ولی من ک معمولی ام هیچ . خاستکار تک و توک داشتم بماند اونایی ک خودشون نخاستن ولی اونام خوب نبودن ی دلم ننشستن چی بگم توکل ب خدا هر چی خدا بخاد

ینی سبزه ها رو نمیخان،؟ 😐

طبق تاپیکای اینجا مثک اره😂البت برا خودمم پیش اومده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)