2777
2789
عنوان

باشوهرم میخایم بریم دعوا بیاید 😓

297 بازدید | 14 پست

سلام دوستان .اول از همه بگم عنوانم واسه فان بودش😀ولی خب لطفااا تا اخر بخونید به ذهن های خلاقتون نیاز دارم🙏میخاید اسمشو بذارید روکم کنی...یاحقتوگرفتن...یا .....

خب ما ماه پیش رفتیم یه مغازه و صحبت کردیم برای کفپوش زدن خونمون.اومد خودش مترکرد و با قرنیز ها و چسب و زیرسازی و همه چی گفت ۳۵ملیون تومن.۱۰تومن نقد.و۵تاچک۵تومنی...بعدش باز اقایی که قرار بود بیاد نصب کنه یه روز اومد بازدید و گفت فلان روز میام و شروع میکنم.وقتی کارش رو شروع کرد از همون اول غر زد که ای خستم ای فلان ..چقدر کف خونتون خرابه خیلی کار داره من‌همه جا ۲بار میرم زیرسازی اینجا ۴بار باید بیام

خیلی خرابه و فلان...خلاصه به شدتتت بدقول بود همش زنگش میزدیم دیر میکرد ۴روز تحویلش رو کرد ۷روز .اخرشم یه قسمت‌خونه رو اصلا خوب کار نکرد یکم درزهاش بازه.(چون من باهاش دعوا کردم گفتم شورشو دراوردی چقدر بد قول هستی و فلان لج کرد)

حالا ک‌تموم شده میگه ۱تومن باید بزنی من۴باراومدم.اون اقای فروشنده هم میگه باید بهش بدی.یعنی ۳۵تومن میشه‌۳۶تومن.

حالا حق با کیه؟

من‌میگم یه قرون بهت نمیدم.ما‌قرار کردیم۳۵‌تومن‌۲باراومدی دیدی میخاستی بگی خرابه یا ۴بار نیازه.چرا نگفتی؟ولی خیلی ادم بدی هست لات هست.چیکارکنیم؟حق با اونه یا ما؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم اصلا بهش ندیم.ما اصلا با این اقا کاری نداریم‌که طرف حساب ما فروشنده هست.

یا اینکه ۱تومن بدیم.از اون طرف به اون فروشنده به جای ۳۵ تومن ۳۴بدیم

بگیم به ما ربطی نداره.

نظرشماچیه؟

لطفاً از این به بعد عنوان تاپیک واسه تایپک بزن عزیزم🙏

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

لطفاً از این به بعد عنوان تاپیک واسه تایپک بزن عزیزم🙏

یعنی اون عنوان به تاپیک بخوره

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اره.فهمیدم دوباره خودم..نده بش بگو قبلا بازدید کردی.اگه مشکل بود همون موقع باید میگفتی

منم همینو میگم

متاسفانه شوهرم خیلیییی سادس حرف زن نیست  روانی ام کردههههه