2777
2789
یه نصیحت بکنم تو دوران عقد  اگر نیومده پیشت نه به رو خودت بیار نه چیزی  واسه این که من ه ...

منم اولااینجوربودم الانم بگه میام فقط یبارمیگم دیگه ببینم ناراحت میشه ی چندبارتعارف میزنم همین الان حتی زنگ نزدم بگم بیاااینجا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اومدلباساشوبرداشت رفت خونشون 😔😔نمیدونم چندروزه مریضم شکم دردوکمردردشدیدداشتم الانم زده ب معدم حالت ...

حتما برو دکتر واسه دردت و سومو گرافی  شکم و صفرا انجام بده 

منم همین مشکل داشتم 

کیسه صفرا مشکل داشت

و اینکه به مردا بگی حال ندارم بعدا میگن تو رو انداختن به 

البته شاید الان من عصبانی وجنبه های منفی رو می بینم

اما دیدی امام علی میگه با هرکسی یه جوری باش که الان دوس تته و ممکنه فردا دشمن باشه

با دشمن هم جوری باش که ممکنه فردا باهاش دوس بشی

عزیزم شما عقدی تازه اول راهی. بهت بگم مردها چیزی که رو در رو با زبون آدمیزاد بهشون میگی رو متوجه نمیشن. اون وقت توقع داری هیچی نگی خودش بفهمه؟ این طوریا نیست

برای مشکلت هم به همسرت بگو یه دکتر درست و حسابی برید

بی خیاله? یعنی تا حوصله اش سر رفته پا شده رفته? ناراحتیم داره۰ الان استراحت کن خوب شی۰ خواب خودش دارویه۰ بعدن حسابشو میرسی

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
نگفت مشکلت چیه؟

ن میگن ویروسیه همین بردردای کمرم وزیرشکمم گفتن رودت عفونت کرده هرکی ی چیزی میگفت بالاخره اخرم درس جواب ندادن گفتن بااین علایم ک میگه فقط بهش دارومیدیم  مثلادکترن امااصلان معاینه ای ن چیزی انقدربالااوردم بخدافشارم۵بوداصلاتوحال خودم نبودم توی دنیای دیگه بودم 😭😭

منم اولااینجوربودم الانم بگه میام فقط یبارمیگم دیگه ببینم ناراحت میشه ی چندبارتعارف میزنم همین الان ...

خوب کردی 

مردا تو جونی وابسته نیستن

وقتی وابسته میشن که دیگه به درد ما نمی خوره 

الان بابام بعد 30 سال مامانم نباشه آب و غذا نمی خوره نمی خوابه

ولی چه فایده 

غصه نخور و فکر خیالم نکن 

حتما برو دکتر واسه دردت و سومو گرافی  شکم و صفرا انجام بده  منم همین مشکل داشتم  کی ...

خیلی زودب زودمریص میشم اتفاقامیگه انداختنت ب من 😢😢مریصیم فقط سرماخوردگیه وسردرده دوروزخوب میشم اماالان نمیدونم چمه هیچیم نمیتونم بخورم فقط میوه میخورم دیشب بهم گفت غذابخورگفتم نمیتونم بخورم فقط گه گاه ماست وسوپ یکم بزورمیخورم گفت عین بچه هایی بایدبزوربهت بخورونن هی بهت بگن سراین ناراحت شدم وخدافظی کردم ازدیشب ازش خبری نیس😔😔امروزم اومدلباساشوبرداشت رفت 

خوب کردی  مردا تو جونی وابسته نیستن وقتی وابسته میشن که دیگه به درد ما نمی خوره  الان ب ...

😔😔دقیقااالان ک بهش نیازددارم نیس بعضی موقعامعلوم نیس چشه بخاطردندونم کلی دوندگی کردبخداتاخوب شم ۶۰۰برام خرج کرداماالان ک تنهام فقط خاهرکوچیکم پیشمه نیس 😢😢اسم دادم باتندی جوابموداد

خیلی زودب زودمریص میشم اتفاقامیگه انداختنت ب من 😢😢مریصیم فقط سرماخوردگیه وسردرده دوروزخوب میشم اما ...

اخی 

الان یه جوریه که پسره خودشو میکشه تا زن بگیره 

ولی خرش که از پل می گذره فک میکنه لطف کرده اومده باهات ازدواج کرده

دردت مثل منو دختر خاله امه 

چون اونم میگفتن معده و روده باکتری داره

حتما برو سونوگرافی بدترین درده

انشاءالله که صفرا نباشه البته من یه کانال می فرستم اینجا حتما برو عضو شو آنقدر راهکار خوب میده

باید سیاست داشته باشی 

همش به خاطر سادگی  خودمونه که مردا پر رو میشن

عزیزم شما عقدی تازه اول راهی. بهت بگم مردها چیزی که رو در رو با زبون آدمیزاد بهشون میگی رو متوجه نمی ...

این چندروزتومسافرت باهام بوددیدمردموزنده شدم بخدایکم پیشم خواهرم بهش گفت حالش خوب نیس دیدمن جواب تلفنشونتونستم بدم