😐هر کدومش داره ی زاویه از تو رو نشون میده توقع داری مثل هم بیفتی؟
تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
خاهذم یبار نشون داد گفتم چراچشات چپ افتاده میگه من ی عمر فک میکردم چشام چپه نگو از سلفیه
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
اگر به چهره آدمها نگاه کنی میبینی شبیه سلفی شون نیستن
من خواهرمو جلوی آینه با تو سلفی مقایسه کردم
دیدم آینه درسته
(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️
تو اینه ب زاویه خوبی از صورتت نگا ه میکنی و تصویر برعکس هس وای عکسو باید زاویه خوبی تز خودت بگیری درواقع بدونی از کذوم نیم رخ بهتر میافتی ولی در کل ن دوربین ن اینه اون شکلی ک بقیه ازت میبینن نیس ولی شاید بیشتر ب دوربین پشت گوشی شبیه باشه