2789
عنوان

تیرگی واژن

1555 بازدید | 81 پست

سلام خانما این درد بی درمون برای کسی ک پوست بدنش خیلی سفیده ولی اون ناحیه تیرست درمونی داره؟

من مهر قراره عروسی کنم خجالت از رابطه و استرس این چیرا کمه ک الان دارم غصه اینم میخورم🥲😑

من پوست بدنم خیلی سفیده موهام هم خرمایی مایل ب بوره نامزدم فک میکنه اونم سفیده بدبخت ببینه فک کنم سنکوب کنه🥲😂

ب نظر شما راه حلی هست؟

من شنیدم لیزر موهای زاید میتونه رنگ پوستو روشن کنه

ولی من بدنم هم کم موعه هم موهای بدنم روشنه لیزر جواب میده؟

روش خونگی چی؟😭😭😭🥲

نوره رو شنیدم سفید میکنه ولی نمیدونم واقعن درسته یا ن؟

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

ببخشید تا الان چطور ندیده مگه عقد نیستید ؟! 

خجالت نکش کلا همینه 😐😅

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شلوارتنگ نبوش لباس پلاستیکی نپوش  حناونوره استفاده کن من میترسم یه چیزی بگم بقیه بخورنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دوست منم‌مهر ماه عروسیشه 

وقت اسید تراپی گرفته بود😂

چن روزه خبر ندارم ازش

بپرسم بهت میگم ببینم‌چطور شده

ولی چند جلسه س فک میکنم

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.