سلام دوستان من صبح داخل محیط کارم یه سگ دستم رو گاز گرفت امپول کزاز رو تزریق کردم آیا امپول هاری واجبه بزنم؟در صورت تزریق امپول کزاز و اینکه سگ ولگرد نبود واکسیناسیون شده بود
شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟
روباه گفت:از وقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره.🍀🌻
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد . بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠
حتما بروبزن واکسن هاری.متاسفانه ۲هفته پیش یک مرد۳۵ساله آورده بودن بیمارستان هاری گرفته بود چهاردستو پامیکرد از دهانش آب میریخت بیرون از آب وحشت داشت همسرش آورده بود میگفت پاشو سگ خودمون که توخونمون بوده یک گازکوچیک درحد خراش گرفته بود مرده رو بردن اتاق ایزوله همه پرستارهایی که باهاش در ارتباط بودنو واکسن زدن مرده هم فوت شد همون روز