کاربرصد مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 684 عنوان دو قرن سکوت 4257 بازدید | 46 پست ممنون میشم نظراتتون رو بشنوم اگه خوندین پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! 1403/05/03 | 11:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pmzzzz عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 593 دو قرن سکوت؟ میدونم که سنم پایینه اما همیشه به سن نیست (سن فقط یه عده)!
pmzzzz عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 593 فکر کنم منظورش با رمان باشه اوم میدونم که سنم پایینه اما همیشه به سن نیست (سن فقط یه عده)!
کاربرصد مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 684 دو قرن سکوت؟ بله عبدالحسین ذرین کوب پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید!
کاربرصد مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 684 فکر کنم منظورش با رمان باشه ن عزیزم کتاب دوقرن سکوت پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید!
pmzzzz عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 593 بله عبدالحسین ذرین کوب استاتر بلاخره اومد کتابش رو تو کتابخونه دارن ؟ میدونم که سنم پایینه اما همیشه به سن نیست (سن فقط یه عده)!
کاربرصد مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 684 اسی فازت چیه درست عنوان نمینویسی عزیزم کتاب دو قرن سکوتخوندی؟؟؟ پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید!
کاربرصد مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 684 غیبش زد😁😀😀 ببخشید عزیزم کار فوری پیش اومد پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید!
کاربرصد مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 684 استاتر بلاخره اومد کتابش رو تو کتابخونه دارن ؟ جزو کتابای ممنوعه س فک کنم منم کلی گشتم تاپیدا کردم انتشارات فانوس امیدوارم خوب باشه پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید!
yalda_iman عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 7240 عزیزم کتاب دو قرن سکوتخوندی؟؟؟ خیر،گلی اگه خوندم میگفتم من فقط رمان میخونم اونم عاشقونه،طنز،کلکلی و همخونه ای😁
کاربرصد مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 684 خیر،گلی اگه خوندم میگفتم من فقط رمان میخونم اونم عاشقونه،طنز،کلکلی و همخونه ای😁 عههه باش اونام خوبه پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید!
pmzzzz عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 593 جزو کتابای ممنوعه س فک کنم منم کلی گشتم تاپیدا کردم انتشارات فانوس امیدوارم خوب باشه تو گوگل هست؟ میدونم که سنم پایینه اما همیشه به سن نیست (سن فقط یه عده)!