2777
2789
عنوان

چرا نامزدم اینجوریه کسی میدونه آیا😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 33 پست

اون تو اولین رابطشه و حسش واقعیه امیدوارم بتونی همونطور حسشو نگه داری این استرس هم به مرور خوب میشه وقتی ازدواج کنین فقط باید سیاست داشته باشی و خوب بارش بیاری یوقت بد برخورد نکنی دلمردش کنی حواست باشه 

خلاصه اگه زرنگ باشی شانس بهت رو کرده

اون تو اولین رابطشه و حسش واقعیه امیدوارم بتونی همونطور حسشو نگه داری این استرس هم به مرور خوب میشه ...

من اصلا سیاست ندارم بدبختی🥲

ولی اره خب منم همین فکرو میکنم... 

کاملا تابع منه حتی مادرشو مجبور میکنه که یسری کارا برای من انجام بده...کاش بتونم بعد ازدواجم همینجوری نگهش دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا سیاست ندارم بدبختی🥲ولی اره خب منم همین فکرو میکنم... کاملا تابع منه حتی مادرشو مجبور میکنه ...

سیاست نداشته باشی هم زندگیت داغون میشه هم اونو خیلی داغون میکنی حواااست باشه از نظر من اگه میخای خوب بارش بیاری مطالعه کن کتاب خیلی هست و موثرم هست الان بهترین فرصته زندگیته میتونس تا اخر عمر خوشبخت بشی اگه بتونی حس خوشبختی واقعی بهش بدی فقط همین اونم اینطوری اتفاق میوفته که واقا از ته دل تورو دوست داشته باشه الانم داره ها ولی خب تو الان اگه رفتارای بدیم داشته باشی اون نادیده میگیره ولی ب مرور زمان یواش یواش براش ازار دهنده میشه پس بنظرم اول سعی کن خود واقعیشو کشف کنی ببینی اصلا شخصیت واقعیش چیه چطور ادمیه علایقش چیه و چه طور رفتارا و ادمایی رو دوست داره اگه تو به احساساتش احترام بزاری و دلشو بدست بیاری اونم برات اینطور میشه تا ابد شک نکن