2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش برای ما هم‌ از این معجزه ها اتفاق بیوفته 😭😭😭😭اونقدر نذری دادیم اونقدر نذر کردیم کاش بشه به ن ...

ببین منم نذر میگفتم خیلی خواب امام رضا رو میدیدم ولی خب یه چیزیو بهش باور دارم اونم زمان بندی خداست منم شوهرم ضعیف بود و کم تحرکی داشت گاها دکترا ناامیدمون میکردن یه روز از بیمارستان رویان برگشتیم و دیگه برا یه مدت فکر بچه دار شدنو گذاشتیم کنار گفتم یا طبیعی یا هیچی بیخیال شدیم سفر رفتیم تا اینکه تو عین ناباوری شد.برای شماهم میشه فقط بسپار به خدا 

زندگی فقط بچه نیست خوش باشین با همدیگه قدر همو بدونین اقوام نمیپرسن چرا بچه نمیارین؟؟؟

اونقدرررررررر میگفتن کلی ناراحت میشدیم از مهمونی میومدم شبو تا خود صبح گریه میکردم

شوهرم برای فرار از این سوالاشون رفت سربازی منم سمت دانشگاه 

الکی بهانه میاریم که شرایطمون درست نیست 

ولی خب مردم میفهمن دیگه چه میشه کرد

ای که دستت میرسد کاری بکن...
ببین منم نذر میگفتم خیلی خواب امام رضا رو میدیدم ولی خب یه چیزیو بهش باور دارم اونم زمان بندی خداست ...

همون رها کردی شدی 

استرس نمیزاره بارداری صورت بگیره

اونقدرررررررر میگفتن کلی ناراحت میشدیم از مهمونی میومدم شبو تا خود صبح گریه میکردمشوهرم برای فرار از ...

ففط یه جواب بگو خدا هر وقت بخواد میده اصلا ناراحت نشو خدا خودش می‌دونه انشالله زندگیت عالی باشه ممکنه خدا اینقدر خوشی بندازه تو زندگیت بچه یادتون بره 

ببین منم نذر میگفتم خیلی خواب امام رضا رو میدیدم ولی خب یه چیزیو بهش باور دارم اونم زمان بندی خداست ...

به به خوش بحالتون انشالله به سلامتی 

منم‌سپردم به خودش دیگه توکل بخدا چارم دیگه چیه 

شما ابن سینا هم‌رفتید؟

کدوم‌بهتره؟

ففط یه جواب بگو خدا هر وقت بخواد میده اصلا ناراحت نشو خدا خودش می‌دونه انشالله زندگیت عالی باشه ممکن ...

انشالله بده ولی هرچقدرم زندگیم‌خوب باشه باز بچه نیازه شوهرم میره پادگان من تک و تنها میمونم خونه سوت و کور واقعا چقدر برم مهمونی خرید اینور اونور 

ادم‌یجایی جای خالیشو حس میکنه

به به خوش بحالتون انشالله به سلامتی منم‌سپردم به خودش دیگه توکل بخدا چارم دیگه چیه شما ابن سینا هم‌ر ...

نه فامیلمون رفت راضی بود سرعتش بالاتر از رویانه. به شوهرت خرنوب و بادوم درختی زیاد بده