2789

دوستان من ۱۹تیر پریودم شدم بعد ۲۴پاک شدم همون شب رابطه داشتم یک شب درمیون تا ۳۰ماه دیگه شوهرم رفت سفر کاری به نظر شما برای اقدام این تعداد رابطه خوبه؟ و اینکه می‌خوام دختر باشه سیکل قاعدگیمم منظمه یعنی هرماه ۱۹م پریود میشم روز ششم هم پاک میشم میشه بگید شرایطم خوبه یانه ؟

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سنی نداری شوهرت میدونستم از اول

میگه قبلا  زمانی که مجرد بودم یبار رفتم گفت ضعیفی ولی چیز مهمی نیست 

میمه من‌نمیدونستم در این حده 

بمیرم براش اونقدر تو بیمارستانا آزمایشگاها زار زده گریه کرده همشم میگه من مدیون توام 

ای که دستت میرسد کاری بکن...
خدا برکاری تواناست کافیه بخواد نه اصلا، همسرم‌میگه جداشو برو ولی اسم اهدایی اینا نیار بخدا شب و روز ...

ن ازو اسپرمی اینجابود خیلی خرج کردن پولدارم بودن وخدایه دختربهشون داد بانکداربودن دوتاشون 

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

استارتر جان من یه دختر دارم دوست دارم بچه ی بعدیم پسر باشه از طرفی شوهرم اسپرمش ضعیفه و خودمم تنبلی ...

واسه پسر باید اول سونو بدی ببینی شب تخمک‌گذاری کی میشه اقدام کنی 

میگه قبلا زمانی که مجرد بودم یبار رفتم گفت ضعیفی ولی چیز مهمی نیست میمه من‌نمیدونستم در این حده بمی ...

ای خدا چه بد خدا کمکتون کنه بابا اگه با هم خوب باشین زندگی خوبی میکنین بی خیال عشق و صفا کن

[نه جانم آزوی‌ کامل بودن

کاش برای ما هم‌ از این معجزه ها اتفاق بیوفته 😭😭😭😭

اونقدر نذری دادیم اونقدر نذر کردیم کاش بشه به نیت ۳ ساله امام حسین ۳ سال میبرمش کربلا پابوس آقا😭😭😔

ن ازو اسپرمی اینجابود خیلی خرج کردن پولدارم بودن وخدایه دختربهشون داد بانکداربودن دوتاشون

خوش به سعادتشون 

کلا مسئله پول نیست 

یک سال طب سنتی استفاده کردیم‌ دید ما راضیم هر پولی رو خرج کنیم قشنگ تیغمون میزد جواب هم‌نگرفتیم 

خیلیا میبینن ما حاضریم هرکاری بکنیم باور کنید ادمو تیغ میزنن

ای خدا چه بد خدا کمکتون کنه بابا اگه با هم خوب باشین زندگی خوبی میکنین بی خیال عشق و صفا کن

خیلی آقاست خیلی خوش اخلاقه 

فقط این مشکل رو داریم😭