2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوش به سعادتشون کلا مسئله پول نیست یک سال طب سنتی استفاده کردیم‌ دید ما راضیم هر پولی رو خرج کنیم قش ...

اره میدونم زمونش اینجوریه ادماش خودمم کم سرم نیاوردن ودیگه ترک کردم دکترو مشکل خاصی نداریم ازطرف منم بوده تنبلی ولی خب خداوند نخاس قسمتم یشه فعلا ۵ساله ۴ماههه شماچقدره ؟

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

نه فامیلمون رفت راضی بود سرعتش بالاتر از رویانه. به شوهرت خرنوب و بادوم درختی زیاد بده

اره همون ابن سینا اب پاکی رو ریخت رو دستمون 

مگه میخوره؟

هیچ همکاری نمیکنه 

ای که دستت میرسد کاری بکن...
اره میدونم زمونش اینجوریه ادماش خودمم کم سرم نیاوردن ودیگه ترک کردم دکترو مشکل خاصی نداریم ازطرف منم ...

انشالله که دامنتون به زودی سبز میشه

ولی خب اگه مشکلی نیست چرا آی وی اف نمیکنید؟

من ۴ ساله 

اره همون ابن سینا اب پاکی رو ریخت رو دستمون مگه میخوره؟هیچ همکاری نمیکنه

خب افسرده شده شاید حق بده بهش سر زایمانم دعات میکنم الهی به حق امام حسین دامنت به زودی سبز بشه و خدا بهت یه اولاد حسینی بده.❤️

خب افسرده شده شاید حق بده بهش سر زایمانم دعات میکنم الهی به حق امام حسین دامنت به زودی سبز بشه و خدا ...

خیلی فکر خودکشی میزد به سرش فقط 

با گذشت زمان و حرفای من‌بیخیال شد 

خیلی ممنونم عزیزدلم سر نمازم حتما دعا میکنم که زایمان راحتی داشته باشی و به سلامتی و دل خوش بچتو بگیری❤️😘

ای جانم اصلا استرس نگیر این روزا برنمی‌گرده لذت ببر

اره خب دیگه نمیشه کاریش کرد مادرم و پدرم به خاطر  کارشون پیشم نیستن مادرم یه هفته به زایمان مونده میاد خیلی دورتادور خودمو دارن اما خانواده شوهرم خیلی بهم طعنه میزنن که چه مادر پدر بی توجهی داری دلم شکسته

خیلی فکر خودکشی میزد به سرش فقط با گذشت زمان و حرفای من‌بیخیال شد خیلی ممنونم عزیزدلم سر نمازم حتما ...

ممنونم مهربونم.بهش روحیه بده قوت قلب بده برای مردا خیلی سخته خیلییییییییی خدا امتحانت میکنه قطعا رو سفید میای بیرون باور دارم امسال حاجت میگیری

اره خب دیگه نمیشه کاریش کرد مادرم و پدرم به خاطر کارشون پیشم نیستن مادرم یه هفته به زایمان مونده می ...

ولش به حرف کسی توجه نکن الان سلامت بچه مهمه وزایمانت فقط با خدا باش قرآن بخوان 

هرکسی دلی بشکنه به والله خدا هست و جبران میکنه

ممنونم مهربونم.بهش روحیه بده قوت قلب بده برای مردا خیلی سخته خیلییییییییی خدا امتحانت میکنه قطعا رو ...

حالشو درک میکنم خیلی براش سخته انشالله عزیزم 

پدرشوهرم کسایی که بچه نداشتن رو مسخره میکرد میگفت فلانی بابا عقل نداره اگه عقل داشت خدا بهش بچه میداد به من‌میگفت من‌دو سال تحمل میکنم اگه دیدم طرف مشکل داره طلاقش میدم‌ادم‌ازدواج میکنه بخاطر بچه 

خداااااااا سر بچه خودش آورد میگن چوب خدا شدل نداره بخدا من دارم میبینم

من‌میدونم ما تاوان اینا رو داریم میدیم عزیزم اما اخه منو شوهرم چه گناهی کردیم!

حالشو درک میکنم خیلی براش سخته انشالله عزیزم پدرشوهرم کسایی که بچه نداشتن رو مسخره میکرد میگفت فلانی ...

نه تاوان نمیدید توکل کن به خدا دارید آزمایش میشید خدا مهربون تر از این حرفاست.ببین بچه دارم بشی هزار جور حرف دیگه میزنن بهت من بالا یکیشو به استارتر گفتم.تنت سلامت