2777
2789
عنوان

جديداحالم ازقبافم بهم ميخوره 😢😢

568 بازدید | 21 پست

هم كمي چاقم خوش تيپ نيستم بلدنيستم تيپ بزنم قيافم پف آلوده ازابروهام موهام جنسم موهام رنگش خسته شدم ديگه هيچ جذابيتي ندارم احساس ميكنم خوشبه حال خوشگلا و خوش تيپااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول همه رو اعتماد بنفست کار کن عزیزم...

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

شما اولین کاری ک باید بکنی مشاوره با یه مشاور حاذق تو زمینه اعتماد به نفسه.اعتماد به نفست بره بالا کم کم زیبایی هات خودشونو جلوه میدن

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

من لاغرزشت دیدم چاق خوشگلم دیدم بنظرم وزن زیادربط نداره.

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

عزیزم همه ی ما اگ هرروز به خودمون بگیم این چیه؟ این چ نوع چشمیه؟ دماغم چراتینقدر بلنده و.... مطمئن باش افسردگی میگیریم و بعد چند وقت دیگه واقعا ملکه ی ذهنمون میشه... اصلا به این موضوع فکر نکن چون تو روحیه بقیه هم تاثیر میذاره و اونام فک میکنن که واقعا شما یه ایرادایی داری مخصوصا شوهرت

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

رنگ موهاتم تیره بزار الانم که مشکی مدشده

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏