2777
2789
عنوان

بچه بیاید تعریف کنم امروز چی شد

89 بازدید | 4 پست

من توی ایستگاه اتوبوس نشسته بودم ک ی پسره اومد و به اندازه جای ی نفر اونورتر ازم نشست 

یکم سرش تو گوشی بود و بعد صفحه گوشیشو خاموش کرد 

با اینکه هم گوشی داشت هم ساعت سمت من نگاه کرد و گفت ساعت چنده منم با مظلومیت تمام ساعت رو بهش گفتم وقتی ساعتو بهش گفتم بهم خندید 

وقتی رفتم توی اتوبوس ب این کارش فک کردم گفتم چرا با وجود گوشی و ساعتش از من ساعت رو پرسید و چرا وقتی بهش ساعتو گفتم بهم خندید

الان ک گذشت رفت دیگه اصلا امکان نداره ک ببینمش چون ایسگاه جای خونه ما نبود و قرار نیست ببینمش و مهم نبود فقط میخواستم بدونم 

این باز ی ترفند جدیده که من خبر ندارم منظورش چی بوده؟ 

میشه ۳تاقل هوالله بخونیدبرام،مشکلی برام پیش اومده انشالله تا اربعین ختم به خیربشه،اگه خوندیدلایک کنیدلطفا♥️🥺

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

منم خندم گرف نمیدونم چرا اسی  

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا مخم درگیره منظورش چی بوده😂🤧

نمیدونم بابا ولش هرچی ...

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..