2777
2789
عنوان

اگه مصاحبه فرهنگیان قبول نشم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2114 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلم بودن برای من بهترین تصمیم زندگیم بود هزاربار دیگه ام دنیا بیام انتخابش میکنم خطاب به کسانی که گ ...

باریکلا خانوم معلم😍❤

موفق باشی عزیزم

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
مرسی عزیزمشما دبیری شرکت کردی؟

من از طریق کنکور فرهنگیان شرکت کردم اولویت اولم ابتداییه اگه خدا بخواد

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)

معلم‌های ما رفتن یه رشته مثلا فیزیک بعدا تونستن دبیر بشن، فکر کنم تا دکترا باید بخونن بعد چند مدت برای کارآموز میگیرن شاید زودتر هم بشه، آزمون های دیگه هم هست نگران نباش

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
معلمی اخه شغله؟

طرز فکر اشخاصی مثل شماست که تا سالها کسی ارزش این شغل رو نمی دونست و بهش بها داده نمیشه

کسایی که اینقدر پزشکی پزشکی و دکتر دکتر میگن همون پزشک اگه یه معلم خوب نداشته باشه نمی‌تونست پزشک باشه پس ارزشش قطعا خیلی بالاست 

توی کشور های دیگه و همچین توی خود ایران باستان ارزش یه دبیر و معلم بسیار بسیار بالا بوده و پرستیژ بالایی داشته

معلم بودن برای من بهترین تصمیم زندگیم بود هزاربار دیگه ام دنیا بیام انتخابش میکنم خطاب به کسانی که گ ...

معلمی شغل عجیبیه

اگه دوست داشته باشی و عاشقش باشی بهترین شغل دنیاست

ولی اگه دوستش نداشته باشی کلا عذاب آور میشه هم واسه معلم هم واسه شاگردهای طفلکی

سلام خواهر منم امسال فرهنگیان قبول شد دوساله قبول میشه می‌ره مصاحبه ولی آخر سر گزینش نمیشه خدا کنه امسال دیگه تموم شه امسال فقط یه مصاحبه رفته میگه گفتن چون پارسال رفتی دیگه نمیخاد امسال دومی رو بیایی مشهد گزینش داشتی یانه؟😐