2777
2789
عنوان

اگه مصاحبه فرهنگیان قبول نشم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 80 پست
من ترازم اوکی بود نهاییا هم اوکیه مصاحبه تخصصیم هم خوب دادم ولی مصاحبه عمومی سر اینکه ندونستم ۲۲ بهم ...

ایشالله قبول میشی عزیزم

واقعا جدی برگشت گفت؟

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ترازم اوکی بود نهاییا هم اوکیه مصاحبه تخصصیم هم خوب دادم ولی مصاحبه عمومی سر اینکه ندونستم ۲۲ بهم ...

چه قطعنامه ای خوندن؟😐😐

از این حرفا میزنن تا بترسونن داوطلب هارو

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️
اسی رتبت چندشد اخه میگن رتبه حیلی تومصاحبه تاثیر داره وبرای کدوم منطقه ای

رتبه هنوز نیومده تراز دادن منطقه ۲

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
معلم بودن برای من بهترین تصمیم زندگیم بود هزاربار دیگه ام دنیا بیام انتخابش میکنم خطاب به کسانی که گ ...

عزیز ایا میشه برای معلم خرید خدمات اقدام کرد ایا اونم ازمون داره شرایطش رو نمیدونم ممنون میشم کمک کنید

معلمی شغل عجیبیهاگه دوست داشته باشی و عاشقش باشی بهترین شغل دنیاستولی اگه دوستش نداشته باشی کلا عذاب ...

آره دقیقا علاقه خیلی شرطه و اینکه به شخصیتتون بخوره 

من کلا هرکسی قیافمو میبینه و باهام صحبت میکنن میگه معلمید؟ 😅 چون دقیقا با شخصیتم همخوانی داره

خودمم که خیلی دوسش دارم این شغلو 

تاپیک دعام برای قبولی هنوز هست یادش بخیر....انشاءالله عزیزم قبول میشی

چقد خوب

ایشالله واسه منم یه خاطره خوب بشه :)

ممنون عزیزم

آره دقیقا علاقه خیلی شرطه و اینکه به شخصیتتون بخوره من کلا هرکسی قیافمو میبینه و باهام صحبت میکنن می ...

خوشحالم که علاقه مند هستین

ثمره تلاش یک معلم همیشه توی دنیا وجود داره بچه هایی که بزرگ میشن واسه خودشون شاغل میشن و به نحوی به دیگران خدمت میکنن

عزیز ایا میشه برای معلم خرید خدمات اقدام کرد ایا اونم ازمون داره شرایطش رو نمیدونم ممنون میشم کمک کن ...

اطلاعات من اینه ولی باز خودت بپرس 

گفتن انگار دوساله کلا چیزی تحت عنوان خرید خدمات و ... نمیزارن و حتی کسایی که هستن هم دارن رایزنی میکنن تا بتونن نگهشون دارن 

ولی خب همون خرید خدمات مدرک مرتبط و مصاحبه و مراحلی داره.