2777
2789
عنوان

نگرانم

771 بازدید | 20 پست

سلام...امروز رفتم دکتر  و سنو تشکیل قلب هم دادم خداروشکر خوب بود.هفته9هستم..دیر متوجه بارداری شدم..فقط دکتر گفت خیلی دیر اسید فولیک مصرف کردی..اسید فولیک واس خوب تشکیل شدن مغز و ستون فقرات..و از ناهنجاری های مغزی جلو گیری میکنه

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

تو ماه اول و دوم بارداری خیلیی مهمه ک تو مصرف نکردی

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

بردار همسرمم مشکل ذهنی داره..خیلییییی نگرانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش عزیرم چیز مهمی نیست اینهمه بارداری ناخواسته اتفاق میوفته و فولیک اسید هم خورده نمیشه ،بچه هاشون همه سالمن. دکترت زیادی حساسه 

چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.

توکلت به خدا باشه

قدیما که فولیک اسید نبود چطور میشد

ازین به بعد ویتامین هاتو سروقت بخور

بد به دلت راه نده گلم 😍

سادگی شیک ترین ژست دنیاست صفا و سادگی رو دوست دارم   

اخه برادر همسرم مشکل ذهنی داره قبل بارداری استرس این داشتم با حرف دکتر ده برابر شد

بردار همسرمم مشکل ذهنی داره..خیلییییی نگرانم

عزیزم مگه مادرهای ما اسید فولیک خوردن؟؟  کدوممون مشکل داریم ... استرس باعث ناهنجاری جنین میشه نه نخوردن اسید فولیک

عاقبت یک شب از شبهای خوب/کودک من پا به دنیا می‌نهد/ آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد...  
اخه برادر همسرم مشکل ذهنی داره قبل بارداری استرس این داشتم با حرف دکتر ده برابر شد

استرس اثرش روی جنین خیلی بده پس استرس رو از خودت دور کن . فولیک اسید اگه تغذیه مناسبی داشته باشی از طریق غذا هم میتونه تامین بشه اینقدر فکر بد نکن  

چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.