2777
2789
عنوان

خسیس بودن شوهر به خانواده همسر

310 بازدید | 4 پست

شوهر من برای خانواده خودش حسابی خرج می‌کنه حتی مسافرت بریم با مادرش حتما میاد اما اگر هزار تومان واسه خانواده ی من خرج کنه هی منت می‌ذاره چطور رفتار کنم

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

عزیزم خودتو زیاد ناراحت نکن...ذهنتو زیاد درگیر این مسائل نکن...اولا که ۹۰درصد آقایون این مدلیین 

دوما اگه هم اینطوری نباشن بعد چندسال خانواده ی خودت اصلا یادشون نمیاد که چقدر شوهرت براشون کار کرده و خرج کرده..الان شوهر من کار نداره که من چقدر برای خانواده ی خودم خرج میکنم...هر موقع خونه ی مامانم میرم دست پر میرم..حالا شوهرم زیاد اهل رفت و آمد نیست ۲۰ ساله ازدواج کردم یکروز مامانم زنگ نزده که بگه مثلا فلان شب با شوهرتو بچهات شام بیاین اینجا...شوهرم نمیاد فقط من با بچهام هروقت دلمون بگیره میریم ..مثلا نمیگه امروز ظهر که شما نهار اینجایین به شوهرم زنگ بزن بیاد.......

حرفم اینه برای خوشی‌های خودت تلاش کن...نه خانوادت ..چرا دوست داری براشون خرج کنه بعد تورو سرزنش کنه که اعصابت بهم بریزه.....زندگیت تلخ بشه....  

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خودتو زیاد ناراحت نکن...ذهنتو زیاد درگیر این مسائل نکن...اولا که ۹۰درصد آقایون این مدلیین دوما ...

خانواده من احتیاجی به خرج کردن من ندارن من هر سه ماه یکبار که میرم دست خالی زشته واینم بگم همیشه اونا دعوت میکنم این نمیره و باعث میشه ما هم نریم و به شوهرم خیلی احترام میگذارن ولی هر وقت بره و بیاد صد نوع حرف و حدیث با خودش میاره اینه که من راضی به رفتن اون ندارم خونه مادرم کمی دوره خودش باید ببره و بیاره

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
خانواده من احتیاجی به خرج کردن من ندارن من هر سه ماه یکبار که میرم دست خالی زشته واینم بگم همیشه اون ...

همه چیزو بسپار به زمان...خودش درست میشه ..خودتو ناراحت نکن برای مسائل پیش پا افتاده

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....