2777
2789
عنوان

شما باشین میرین خونه مادرشوهرتون

450 بازدید | 30 پست

سلام نامزدم همین الان زنگ زد گفت مامانم میگه خانومتم بردار بیار خونمون شام برادرزادش هم اونجا بچس نوزاده دور هم باشیم.

من الان دو ماهه عقدم هفته ایی سه چهار بار خونشونم میگم کم  برم نمیزارن نامزدم میبره خونشون.

الان داشتم شام میخوردم نامزدم زنگ زد گفت نیم ساعته میام دنبالت گفتم دارم شام میخورم ایکاش زودتر میگفتی گفت آخه مامان همین الان بهم گفت بعد گفت اگه دوست نداری بمونه بعد شاپ میریم دور می‌زنیم 

چی بگم در جوابش؟

دوست دارم فقط هرسری دیر میگه بیا خونمون و..دوست دآرم ی روز قبل یا حداقل ظهر بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بزاربفهم باید ازقبل باهات هماهنگ کنهبگو ی شب دیگ میام

مرسی عزیزم همینجوری گفتم انشالله ی وقت دیگه میام 

اصله مادرشوهرم بهم نگ نمیزنن فقط ب نامزدم میگه نامزدم بهم خبر میده

فقط میخوام زود بگه ن اینکه وسط شام

خب برو اون که دوستت داره و میخواد بری پیشش چرا نمیری مثل من باشن خوبه ؟ از عروس ها متنفرن یه ...

ب خدا من همیشهه اونجام دیگه دارم کم کم عادی میشم براشون

من خودمم دوست دارم برم ولی الان گفته بیا شام هم دیره هم من شامم رو دارم میخورم

من دوساله نامزد بودم به این نتیجه رسیدم باید خیلی خیلی کم رفت و امد بکنی مادرشوهرم هر چقد هم خوب باشه مادرشوهره اینطوری عصابت راحتتره و اینکه دوری و دوستی 

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

عزیزم چه خبره هفته ای سه چهار روز.

باور کن مهمون یکی دو روز محترم تره. این سایتو بگرد نود درصد اختلافات با همسر و خانواده همسر شروعش با همین رفتنهای بیش از حد و دقیقا با همین بهانه شوهرم میگه بیا؛ بوده.

هنوز دوماهه و برای همین احترام میذارن کم کم خسته میشن. وقت و بی وقت هم تا گفتن ندو برو.بچه پنج ساله که نیستی. یه کمی احترام خودت رو حفظ کن که بقیه هم بهت احترام بذارن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هیچ اشکالی نداره اگر ناراحت بشه بهترین کار رو می‌کنی نمیری چون زیاد رفتن اصلا خوب نیست هم ارزش خودت ...

همون دقیقا حداقل طهر نامزدم میگفت میرفتم

نامزدم گفت آماده شو میام دنبالت مامان گفته بیای گفتم من الان شام میخورم بعد حس کردم ناراحت شد اگه دوست نداری نیا بعد شام میریم پارک گفتم دوست دارم ولی دیر گفتی عزیزم ایکاش زود میگفتی

میشه بگی چ پیامکی براش بفرستم