2821
2789
عنوان

قندخون

36 بازدید | 3 پست

سلام،من آزمایشگاه کار می کنم، امروز برای خودم آزمایش گذاشتم قندم 100 بود، از دوستانی که تجربه کنترل قندخون رو دارن میخام که تجاربشون رو برام بنویسن چون که اصلا دوس ندارم دیابتی بشم

قند مصنوعی و برنج و روغن باید کنترل بشه پیاده روی خیلی تاثیر داره روزی نیم ساعت

خود من  قند خونم ۱۱۸ هست چون از طرف پدری ارثیه قند خون عصبی داریم یعنی خواهی نخواهی سن ۳۵ و که رد میکنیم قند خون میگیریم و رعایت نکنیم دیابت میشه خیلی مراعات میکنیم

شیرینی و شکلات خونه ما جایی نداره

غذاهایی که قند خون و بالا میبره مراعات میکنم حتی میوه هایی که قند دارن نون یا سنگک یا تافتون سبوس دار بیشتر استفاده میکنیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قند مصنوعی و برنج و روغن باید کنترل بشه پیاده روی خیلی تاثیر داره روزی نیم ساعتخود من قند خونم ۱۱۸ ...

منم اصلا شیرینی دوس ندارم حتی چایی رو بدون قند میخورم چون که قند رو دوس ندارم، جالب اینجاست شوهرم عاشق شیرینیه و همیشه قندش 80 هست.... بهش میگم شیرینی ها رو تو میخوری دیابت رو من میگیرم