2777
2789
عنوان

جای من دیگه تو این خونه نیست

535 بازدید | 35 پست

من خیلی رو وسواس و تمیز کردن حساسم.. همین الانشم داشتم اشپزخونمو پاک میکردم همین ک سرویس چاقو رو ورداشتم ی سوسک دیدم واسه اولین بار شجاعت ب خرج دادم و کشتمش.. ولی همه بدنم داره میلرزه بخدا

رو مبل نشستم دلم نمیخاد برم پایین 

طبقه پاینیمون سوسک داشت ولی... 5 6 تا تو خونشون دیدم... من تازه عروسم.. کابینتام نوعه نوعه.. همین چند روز پیش هم کاملا خونه تکونی کردم نمدونم این سوسک لعنتی ار کجا اومده..دلم میخاد لباسامو جمع کنم سیم شارژر گوشیمو وردارم از خونم فرار کنم 🥺

لطفا راهکار بدین تو رو خدااا

منمُ راه منمُ مقصد... :) 

متولد 85 ای؟!

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آروم باش عزیزم.وسواس داری من درکت میکنم ولی باید خودت خودتو آروم کنی من تو خونه م مارمولک هم از لوله حمام اومده وهمین حال تورو داشتم بعدا کم کم آروم شدم. سعی کن سم سوسک کامن بخری دور تادور خونه وزیرکابینتا بزن همه رو نابود میکنه

☺️☺️☺️☺️بهتر این حجم از وسواسو کنار بذاری عزیزم ۹۰ درصد نونوایی هایی که نون میخریم سوسک داره نود درصد مغازه ها تو درز و دورزش سوسک هست کابینت نو هم بلاخره کهنه میشه

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

☺️☺️☺️☺️بهتر این حجم از وسواسو کنار بذاری عزیزم ۹۰ درصد نونوایی هایی که نون میخریم سوسک داره نود درص ...

بخدا دارم دیوونه میشم.. زنگ زدم مامانم بیاد.. حتی جرئت پامو بزارم تو اشپزخونه ندارم.. دیگ حس میکنم همه خونم نجسه.. اگه یکی دیگه ببینم من میمیرم بخدا

بخدا دارم دیوونه میشم.. زنگ زدم مامانم بیاد.. حتی جرئت پامو بزارم تو اشپزخونه ندارم.. دیگ حس میکنم ه ...

☹️☹️☹️

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

آروم باش عزیزم.وسواس داری من درکت میکنم ولی باید خودت خودتو آروم کنی من تو خونه م مارمولک هم از لوله ...

خیلی حالم بده.. سوسک رو ک کشتم با دستمال جادویی کشتمش.. دستمال جادویی با سوسکه رو انداختم بیرون😭😭از اشپزخونم بدم اومده... دیگه جرئت ندارم پا تو اشپزخونه بزارم 

خیلی حالم بده.. سوسک رو ک کشتم با دستمال جادویی کشتمش.. دستمال جادویی با سوسکه رو انداختم بیرون😭😭ا ...

پیش میاد کامن بزن خلاص میشی

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست