2777
2789
عنوان

من تا حالا مشهد نرفتم

305 بازدید | 30 پست

خیلی دلم میخواد برم خیلییی

تصمیم گرفتم وقتی رفیتیم یه چادر واسه خودم بگیرم واسه همیشه سرم کنم

با این مانتو های امروزی اصلاااا نمیشه بیرون رفت

بقیه میپوشنا ولی ما چون زیاد تا زانو پوشیدیم با ایناراحت نیستیم اندازه شومیزن وقتی خم میشی همه جات نمایشه

واقن چادر از همه چی بهتره از همه چی

دیروز رفتیم بازار تا مانتو بگیریم دو جا رو گشتیم بابام گف کهنه ها تو بپوشی از اینا بهتره بیا بریم :))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منه خاک بر سر یه زمانی چادری بودم ‌. چادر رو برداشتم گفتم حجابم درسته کم کم کم مانتوم آب رفت و جلوش باز شد و روسری رفت عقب . الان توی چهل سالگی از خودم بدم میاد . ولی اصلا نمیتونم خودمو درست کنم ‌ تو رو خدا برای من هم دعا کن درست بشم . دلم برای خودم میسوزه وقتی جادری میبینم انقدر حسودیم میشه . هممه کس و کارمم محجبه هستن فقط من اینطوری هستم 

هرگز پامو تو اون شهر نمیزارم

قم هم همینطور

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

یاااا زنا میپوشن از اونایا خیلی قدیمین منم که لاغرم تو تنم خیلی شلخته وایمیسه:/

نه بابا ی فروشگاه هایی هست کلا زدن تو تریپ باکلاس مذهبی، شومیزهای حریر دامن چرم مجلسی یه تیپ خفن مشکی با کت تک مشکی،  

دامنک دارند، شومیز شنل و هر چی بخوای

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
منه خاک بر سر یه زمانی چادری بودم ‌. چادر رو برداشتم گفتم حجابم درسته کم کم کم مانتوم آب رفت و جلوش ...

عزیزم عبا بگیر، از عبا شروع کن تا کم کم حجابتو کامل تر کنی

با دعا که همه چی درست نمیشه. باید سعی کنی عمل کنی

و بدون که چون چهل سالته دلیل بر این نیست که برای تغییر دیره

کلمه ی «بذار» از «گذاشتن» میاد. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️
منه خاک بر سر یه زمانی چادری بودم ‌. چادر رو برداشتم گفتم حجابم درسته کم کم کم مانتوم آب رفت و جلوش ...

این تلقین شیطونه که نمیتونی،  سخته و اینها. 

یکبار اراده کن.  یک عمر لذتشو ببر. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چرا نمیتونی درست کنی،این همه عذابو داری تحمل میکنی  یه پارچه ست بنداز سرت حالت خوب بشه، راحت تر نیست؟! 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

هرگز پامو تو اون شهر نمیزارمقم هم همینطور

واااای نه توروخدااااا😭😭😭

بیاااا ما چیکار کنیم تو این شهر بدونه تو؟؟؟🥺🤣

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
هرگز پامو تو اون شهر نمیزارمقم هم همینطور

اشتباه میکنی. اهل بیت اونقدر مهربونن که مشتاق دیدار و زیارت ماهستن. برو و طعم ارامش تو حرم رو بچش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه بابا ی فروشگاه هایی هست کلا زدن تو تریپ باکلاس مذهبی، شومیزهای حریر دامن چرم مجلسی یه تیپ خفن مشک ...

والا تو تبریز دوجارو گشتیم وضع داغون بودددد داغون 

از این فروشگاها هم نبود

از اینا هم که میگی بودنا ولی زنا میپوشن بیشتر

منم خوشم نمیاد

دور از جونتون، به نظرم چون اطرافیانت همه چادری هستن برات سخته، مثلا اطراف خودم کسی چادری نیست اگه یه دفعه چادر بزارم برام سخت میشه پس از اول دنبالش نرفتم